- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
És a ram időzításekkel, mert 2.0-s szorzoval sok lenne. Bocs a felesleges új hsz-ért.
-
zserrbo
aktív tag
A fesz emeléssel hogy bánjak? Valami tipp.
-
zserrbo
aktív tag
válasz
d@minator #9333 üzenetére
Igen 41-42 fok a max. Üresjáratban 25-26, ha nem lenne benne ez a vga, hanem egy nagyon belépő szintű akkor 14-15 fokra is lemenne!. Aki nem hiszi kérhet képet, szerintem tuti mentettem el. Boinc-ot használok szóval kicsit maxon jár a proci folyamatosan.
Amúgy Everesttel is annyi lenne.Akkor kicsi az esély rá, hogy kinyírom igaz?
-
zserrbo
aktív tag
Az E6400-as procim 400fsb-vel 3,2GHZ-n üzemel fesz nélkül. Hűtés jó, a max az 40 fok körül van (hyper tx2 + jó szellőzés.).
Nem tudom merjem-e emelni az fsb-takár fesszel akár anélkül. Hüyle kérdés: szeritnetek tönkre mehet? Kis léptekben nézném meddig stabil, de előfordulhat, hogy hopp ez már nem jó és krakk meg is halt a proci mondjuk?geil Ultra dual 800mhz 4-4-4-12-n van. Ha mondjuk 435fsb-t állítok be akkor 8x-as szorzóval 3480MHZ-en fog járni a procim, de a ramok 2.0-ás szorzóval már 970 amit szerintem nem bírnának Cl4-ben.
Mit javasoltok? Milyen beállítással próbálkozzam.
lap:EP35-DS3
-
zserrbo
aktív tag
válasz
barnam_ #7382 üzenetére
Köszi! Most az fsb 338-on van (~2,7GHZ) és így a ram effektív órajele 675mhz. Kicsit tesztelem még élesben is mielőtt növelem. Lehet túl óvatos vagyok
Gyári intel hűtővel CPUID teszt alatt max 60 fokra melegedett a proci. Egy jobb hűtővel orvosolja ezt a gondod majd szerintem.Ha a ramot 2,4-re állítom és a többi marad így az rendben van igaz? Úgy 811MHz lenne a ram freq-ja.
A BIOSban írta, hogy System voltage not optimalized, de eddig nem fagyott le a gép és nem volt kék halál így nemtom mire vélni. Ha auto-ra állíotttam (perszen nem mentettem) a system voltage controlt akkor nem írta, de az nem jó úgy tudom tuningnál.
-
zserrbo
aktív tag
Kezdő vagyok tuning terén, vhol el kell kezdeni, így jöttem ide.
A [konfigom]:
Gigabyte EP35-DS3, C2D E6400, Geil Ultra 800mhz 2x1 4-4-4-12, GF8800GTS 640MB
gyári hűtő..tudom...egy Cooler Master Hyper TX2-t gondoltam beszerezni, amitn meleggé válik a helyzetmeg amúyg is.
Jelenleg +0,3V fesszel a ramoknak. Egyelőre nem támasztok nagy igényeket, a processzor órajelét szeretném növelni 3ghz köré. A CPU szorzót nem sikerüt növelnem, 8x-osnál nagyobbra nem engedi állítani, hiába kapcsolom be a CPU host control-t.Ebben kérnék segítséget
Találtam egy jónak tűnő oldalt egyúttal már be is linkelem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest