- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem akarlak elkeseríteni de nekem nem akart 1.8-on menni csak 800-at. asus lapon ment aztán mostani konfigban nem. megnéztem visszatettem és ott ment. néztem, kapott 2.0V-ot és hoppáhoppá simán ment. valszeg nálad vagy felülbírálja a lapod (bár ilyet nem láttam) vagy auto-n van a fesz. akkor utánahúz ha kell. kolléga így járt procival asus lapban. nem nézte betolt az fsb-nek, melléütött vagyki tudja, elindult minden és egy nap mulva jött rá hogy 3.6-on döcögött a proci.
ennyiért tényleg jó vétel, csak az a baj hogy ha nem sok a légmozgás akkor nekem melegszik nem kicsit és kellett rá hűtő és akkor máris ott vagyok hogy geil vagy bármi más -
törölt tag
játékok alatt is sikerült mérni, ott is volt különbség, bár gtx-el csak fps csökkenést láttam, sehol nem volt olyan hogy itt még megy ott meg nem, de ha középkatos vga van akkor vista alatt ugyanazzal a romlással már vissza kell venni pl szűrőt. és akkor nem a dx10 miatt akadt probléma
-
törölt tag
válasz
..apa.. #1061 üzenetére
a vista jobban szereti zabálni a memóriát, illetve a többi hardverelemeket. ha valaki azt írja hogy nem számít teljesítményben az nem futtatott még 3dmarkot alatta. xp vs vista-ban kooly difik vannak pontszám tekintetében. tuningolni viszont ugyanúgy lehet, az nem opfüggő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged