- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dauerstage
tag
válasz
Marcsello31 #47058 üzenetére
Ha gazdaságos tápegységet akarsz akkor érdemes 80+gold minősítésűt nézni. Persze ha kinézel magadnak eggyet akkor nézz utána a guglin hogy tényleg Gold-e. Találkoztam már pár táppal amire gold-ot tolt az adott oldal, a speciben meg 85+(na ilyen nincs is) szerepelt.
-
Dauerstage
tag
válasz
Marcsello31 #47025 üzenetére
Szia. Szerintem a táp ventillátora az ami kicsit szorul, ezért múlik el kocogtatásra. Pici wd-40 vagy kontakt spray nem ártana a ventinek. Persze konektorból kihúzott állapotban és ha lehet mást ne áztass el vele.
-
Dauerstage
tag
válasz
havri1 #46791 üzenetére
Mást nem állítottál el? Fx-6300-al (2db-al) csináltam undervolt-ot/overclock-ot (már vagy fél éve) nem volt ilyen anomáliám. Próbáld meg hogy csak a feszt piszkálod. (mivel írtad hogy az órajel maradjon gyári értéken) Bár lehet hogy elkezdi visszavenni az órajelet. Minimálisan adagold neki 5-10mv(ez attól is függ hogy mennyit enged a lapod). Minden undervolt után legalább egy fél óráig taposd a belét(100% cpu terhelés).
Illetve töltsd le a "Hardvermonitort". -
Dauerstage
tag
válasz
JulianSinulf #46784 üzenetére
Nem fog maxon járni egész nap.
-
Dauerstage
tag
válasz
Reflax #46687 üzenetére
Van. Undervolt. Már ha bírja
. Csökkentsd a feszültséget amit kap biosban, ha egyből kékhalál akkor a teljesítményéből is vissza kell venni. Tulajdonképpen szinte ugyanaz mint az OC, csak nem tuningolod hanem butítod. Sokáig el lehet vele molyolni mire stabil lessz.
Egyébbként ez s1366 ugye? Van itthon egy Xeonom ha kell szivesen odaadom(ingyééé) és akkor megtudod más procival is nézni hogy melegszik-e.
-
Dauerstage
tag
válasz
Reflax #46680 üzenetére
Letöltöd az alaplapot hivatalos veboldaláról a "BIOS".rom file-t/másolod pendrive-ra(max 4gb)/biosban indítassz instant flash-t vagy ha jól emlékszem akkor F6-al is elérhető/elindítod és megvárod míg végigtölt. Áramszünet ne legyen közben(jó esetben csak újra kell kezdeni, rosszabb esetben akár kuka is lehet).
-
Dauerstage
tag
válasz
Dauerstage #46678 üzenetére
Illetve még egy alaplap járt hasonlóképpen nála. Ez is eggyik napról a másikra. Asus m4a87td evo. Este game, másnap reggel bios error. Megpróbáltam újra flashelni a biost sikertelenül többször is és azóta sem tölt be biosig sem. Elindul a flash és gondolkodik a világ végezetéig.
-
Dauerstage
tag
De ha már itt vagyok akkor én is feltennék egy anomáliás alaplapot megoldásra.
Adott egy Asrock 890fx deluxe4 am3 alaplap. Öcsém használta kb 1 évet és eggyik napról a másikra a Quad channel 16gb helyett már csak Single channel 4gb lett. Azóta próbáltam 6 procival és 5 fajta rammal keverve-kavarva 1-8gb/1066-1866mhz-ig és semmi nem javult csak single channel és csak egy slot(az mindeggy hogy melyikbe rakok a ramot). Bios verzióból mind ki lett próbálva. Asrock totyikban nem tudtunk dűlőre jutni. -
Dauerstage
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged