- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
IO.sys #46528 üzenetére
Cakumpakk 26ba jött ki utazással mindennel. Egyenlőre alapon használva, az észrevételeim szerint hőmérséklet átlagba 10 fokkal emelkedett(aidán mérve), idle és terhelésen is(bár talán valahol azt olvastam a kaby lake processzorok kicsit melegebbek). 2 játékkal tesztelve, egyik az Escape from Tarkov(multi), itt az fps talán csökkent picivel(5-10) viszont nem droppolgat akkorát, stabilabb. A másik a BF5(ha már ingyen hétvége
) Itt lusta voltam leszedni egy fps számláló programot, de érzésre minimum 20-30 fps növekedés lett. Konklúzió, 4,4-en járatott 6600k nem marad el nagyon a 7700k-től. De majd ha időm engedi, meg a hűtő is, megcélzom a 4.8at, aztán majd kiderül
-
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #46527 üzenetére
Annyit nem enged a budget. Alaplapom egy sima giga z270hd3p, ramjaim 3000-es corsairek, aztán gondloltam kimaxolom a lapom adta lehetőségeket és beszerzek még egy 7700k-t mert az biztos hogy egy jó darabig(lehet hogy az elkövetkezendő 5 évben egy csavart sem veszek bele)
-
-
FaRkaS1991
csendes tag
GTX1060 6gb. Jelenleg a beharangozott új címekre fáj majd a fogam(RDR2-Dying Light2-Chernobylite pár példának), egyébként régi és új, single és multi is, mikor mihez van kedvem. Vga-t is szeretném majd cserélni, amit jövőre terveztem, de lehet hogy abba fektetek.
-
FaRkaS1991
csendes tag
Sziasztok!
Ha off, akkor bocsi. Olyan kérdésem lenne, hogy érdemes-e egy 4.5-n járatott i5 6600k-t lecserélni egy i7 7700k-ra?Mennyire marad el az i5 húzva? Gondolkodom a cserén. Főként játékra használnám. z270-es lap van. Köszönöm. -
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
IO.sys #46288 üzenetére
A jelenlegi félkonfigomra cserélném, Csak ramot kellene vennem hozzá, kb 40k-ba lenne az egész. Már csak azért is gondolkodom platformváltáson, mert később lehet azt is fejleszteni akár 7gen-re. Egyébként még a hőmérséklet miatt félek egy kicsit, mert van egy ilyenem http://www.thermalright.de/en/cooler/7/macho-rev.a-bw?c=9. A 3570k-t 4,4-en járatva maxi terhelés mellett ilyen 40-45 fokon tartja, közepesen szellőző házban. Most ha a 6600k-t is tudná 50-55 körül tartani, mondjuk 4,5-en járatva, akkor akár még jó is lehet.
-
FaRkaS1991
csendes tag
Sziasztok. Érdeklődésképp kérdezném, adott egy 3570k, ami 4,4-en ketyeg. Jó áron hozzá tudnék jutni egy 6600k-hoz, z270-es lappal. Érdemes váltani rá, tud annyit hozni hogy megérje? Esetleg húzva mennyivel job (nyilván későbbi fejlesztések végett jó lehet) Előre is köszönöm.
-
FaRkaS1991
csendes tag
Meglett a megoldás. Köszönöm srácok a segítséget
Reménytelenségemre még egyszer kivettem az elemet, toltam rá a pozitív energiát ezerrel, és lám, most már megy
-
FaRkaS1991
csendes tag
válasz
firstman3333 #45956 üzenetére
És ezzel nem is lehet mit kezdeni max lapcserével? A beállítások amúgy látszódnak, be is tudom állítani csak nem használja. A biosom 1708 verziószámú, nem tudom hogy ez pozitív e vagy sem, külföldi fórumokon régebbi verziós is működött.
-
FaRkaS1991
csendes tag
Sziasztok.
Adott egy Asus P8Z77-V lap egy I5 3570K-s procival. Néztem tutorialokat ami alapján próbálkoztam, de sehogy sem akar felmenni a szorzó 38x felé. A célom 4,3-4,5ghz lenne. Mi lehet a gond, mit csinálhatok rosszul?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- Tőzsde és gazdaság
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged