- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Van egy Athlon x4 750k-m gyári 3,4Ghz-en egy Asrcok FM"A75Pro4-m lapban. Szeretném kikapcsolni a turbót, és 4,0GHz-en járatni.
Aki már így használja, mekkora feszültséggel fut stabilan? Feszen kívül kell mást is állítani? Ha csak a szorzót növelem, folyton újraindul a gép, gondolom nem kap elég V-t?Másodsorban, 2*4GB 1600-as Corsair Vengeance RAM van a gépemben. XMP beállítással használom, és 1600-ra van téve a BIOS-ban. Az AIDA64 a rendszerösszegzésnél 1333-nak írja. Honnan tudom, hogy 1600-on fut a RAM?
Van észrevehető előnye, ha 1866-on futtatom a memóriát?Mint látszik, nem vagyok otthon tuningban, viszont van ez a Planetside 2, ahol CPU limitem van, és jól jönne +5-10 fps
(hogy átessek GPU limitbe
)
Köszi előre is a segítségetek!
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Egy Athlon 750k-m van FM2A75pro4-m lapon (+HD7770). Azt hallottam, hogy jobb, ha beállítom fix 4,0GHz-re, mint hogy a turbo tegye ezt magától. Valami a feszeléssel... Nem értek hozzá, de ha valakinek van tapasztalata ezzel a procival, kérem, ossza meg velem
Mekkora fesszel érhető el stabilan ez a teljesítmény? Gyári hűtővel bírja vajon a 4Ghz-t?Van értelme? Planetside 2-ben CPU limitem van nagy csatákban
-
bigobert
tag
válasz
Rypejakten #40344 üzenetére
A gyári hűtő bírja, ha fixen 4,0Ghz-en fut a proci?
Ha a szorzót beállítom, a feszültséget tudja majd a bios, mert én nem!
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Az X4 750k procim állítólag 3,4-ről felhúzza magát 4,0GHz-re terhelés alatt. Hol tudom megnézni, hogy ezt tényleg csinálja-e, illetve, hol van ez beállítva? Nem szeretném parlagon hagyni a potenciált
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest