- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukucsakakuk
csendes tag
Látja mind a 4 gigát. Szerintem is valami alaplapi hiba lehet. Ám egyenlőre elment a kedvem a kísérletezéstől, hagyom egyenlőre ennyiben. Köszönöm nektek a segítséget!
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #39140 üzenetére
Nem emeltem egy MHZ-t sem. Pusztán bármi ilyen jellegű állítástól (amiket a képen is elvégeztem,d e látod a mhz hez nem is nyúltam) nem indul. Nem jut el addig hogy sípoljon egyet és bejöjjön a bios. A ramokat még később megpróbálom.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #39135 üzenetére
Kipróbáltam, az FSB-t nem változtattam, mert ha lejjebb veszem akkor a legkisebb DRAM érték kevesebb lesz mint 667 és azt írja a beállítása mellet hogy ettől kevesebb indulási hibákhoz vezet. Természetesen így sem indul. A BIOS resetet pedig többször csináltam már, mert csak úgy hajlandó a gép újra elindulni.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
Kean_Sorbo #39129 üzenetére
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #39106 üzenetére
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23 #39111 üzenetére
Lehet van valami baja akkor, nem tudom. Még megvárom mit írnak az előző hozzászólásomra, ha az sem vezet eredményre akkor marad így.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23 #39109 üzenetére
Ezt régebben is próbáltam már, és nem indult. Mondom, bármi ilyen jelegűt állítok nem indul :S Ezért is volt az, hogy azt gondoltam van valami lock a prociban hogy csakis a gyári beállításokon mehet.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #39106 üzenetére
A legfrissebb bios és a legfrissebb driverek vannak fent. W7-em van. Chieftec 560w-os a táp.
A vga RADEON 6770 és nincs húzva(lehet a későbbiekben ha ez sikerül ezt is megpróbálom kicsit felhúzni).Képek alap beállításokkal:
Bios:
(kimaradt a képről a CPU Ratio setting - AUTO és a FSB STRAPE to NB -AUTO)Még a beállításokkal nem kísérleteztem, megvárom a véleményed.
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23 #39093 üzenetére
chieftec 560w-os
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23 #39083 üzenetére
Kipróbáltam azt, hogy mindent a gyári beállításon hagytam és az fsb-t felvettem 344-ről 366-ra, a dramot meg 733-ra (nem pontos érték nem emlékszem) tettem, mert a következő érték már több volt mint 800. Az eredmény teljesen ugyanaz mint mikor sok mindent állítottam át, azaz a gép nem indul, még a bios betöltése előtt megáll. arra gondoltam, hogy nem lehet hogy ezt a fajta processzort nem lehet felhúzni? Van benne valami lock?
-
kukucsakakuk
csendes tag
válasz
speedydb23 #39083 üzenetére
Okés, kipróbálom akkor azt hogy fsb-t 366-ra rakom a ramot meg 800-ra. Minden mást alapon hagyok.
De várok vele holnapig úgyis elkel nemsoká mennem géptől, addig meg hátha valaki tudja majd a hiba okát. Én ilyenekre gondoltam hogy van valami hardveres lock hogy ne lehessen a prociamt húzni, vagy valami ilyesmire. -
kukucsakakuk
csendes tag
Hogy még gyári hűtővel stabil legyen. Állítólag olyan 3-3,2 ghz bír gyári hűtővel stabilan (nem tudom reális e ez az érték) . Nem vágyok extrém tuningra.
-
kukucsakakuk
csendes tag
Hát amit belinektem képet azokat a paramétereket adtam meg most neki 2 kivétellel amit nem találtam meg ebben a biosban(lehet a régiben volt csak). Nem vagyok olyan jártas a témában csak alap ismereteim vannak benne, de ha valakiír értékeket én kipróbálom szívesen hogy azzal elindulna e és megköszönném. http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=805591 (itt az előző kép, ezekkel próbáltam) Régebbi próbákra meg nem nagyon emlékszek már már évekkel ezelőtt is próbáltam akkor is ezt csinálta :S
-
kukucsakakuk
csendes tag
Sziasztok!
Többször próbálkoztam már felhúzni a processzort, de mindig az lett az eredménye, hogy a gép bekapcsolt, de nem jutott el a bios-ig sem betöltésnél, csak fekete képernyő volt. (ellem kivétellel resetelnem kellett, hogy visszaálljon default értékre) Találtam hozzá részletes beállítási útmutatót ez alapján is próbálkoztam:
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-03/24/360512_bp5cjf3dvoikmn5y_ez.jpg
Bármi ilyen jellegű beállítást végzek, mégha az minimális emelés is nem indul.
Ha esetleg valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a probléma kérem segítsen.Konfig:
Asus p5k (próbáltam a régi biossal is és a legújabbal is)
Intel Core 2 Duo E6750
4 gb geil 800mhzElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest