- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alu
senior tag
válasz
RetepNyaraB #36174 üzenetére
Semmi gond.
Lehet ez tényleg egy jobb megoldás, de ahányszor én leszedtem, visszaraktam, újrakentem a cuccot, egyszer se ment bele a proci melletti lyukba.. de most, hogy mondod tényleg nem egy bölcs ötlet sokat tenni.. de az se jó, ha kevés van.kokeny92: Igen, próbáld inkább a bankkártyás megoldást, de figyelj, hogy tegyél minden hová!
Mellesleg van, aki így csinálja, meg van, aki így.De csináld inkább az utóbbival.
-
Alu
senior tag
válasz
kokeny92 #36172 üzenetére
Ahogy én hallottam, kb. egy borsónyit kell nyomni a közepére.
Én úgy szoktam, hogy a közepére egy ~borsónyit és a 4 szélére (nem teljesen a sarkára) még 1-1 kicsi pöttyöt, majd ezeket összekötöm egy vékony csíkkal.. Szerintem inkább legyen rajta több -a hűtő úgy is kinyomja oldalt a felesleget- mint hogy keveset rakjak és ebből kifolyólag legyen valami gubanc. Nem tudom ez mennyire szakszerű, de eddig nem volt vele gondom. Neten általában bankkártyával szokták szétkenni. Ez is egy megoldás.
75C az nice. Van egyáltalán paszta a procidon? -
Alu
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy amikor extrémen tuningolnak valamit (pl. cpu), akkor mit szokás tenni a pot -ba? folyékony hirdogén? vagy nitrogén? Ilyen cpu potokat és folyékony hirdogént/nitrogént honnan lehet szerezni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest