- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smekone
tag
Újabb fejlemény az ügyben!! Letöltöttem az OCtunert és ha azzal állítom be a 3400MHz-et mondjuk akkor viszi az aida64 kijelzi viszont a feladatkezelőbe csak azt írja hogy a maximális CPU sebesség 2500MHz...
-
smekone
tag
Aventyr: Fú úgy már rég próbáltam de azt hiszem úgy tudom húzni, viszont régen 4 magosként is tudtam ...
beneboy:Stabilnak stabil mert így használom már régóta csak nem reagál a szorzóemelésre se a csökkentésre
-
smekone
tag
Srácok egyszerűen nem jutok megoldásra van egy amd phenom II x4 b55 procim egy asrock 960gm fm3 alaplapban ha jól tudom és csak 2500MHz-én megy már mindent kipróbáltam bios frissítés fesz emelés de nem csak emelni nen tudom de csökkenteni sem egyszerűen nem reagál ha állítom :/
-
smekone
tag
Na skacok a következő lett a helyzet ugyebár a problémám az volt hogy négymagosítottam a procim és valamiért nem engedi 2.5GHz-nél tovább húzni pedig régen 3.2-őn ment ami az alap órajel lenne na de visszaállítottam 2 magosra és úgy engedte 3.6-ig is :/
-
smekone
tag
válasz
Kean_Sorbo #42824 üzenetére
Következő a helyzet kiszedtem az elemet meg is mértem de 0 feszültség volt benne volt benne(nem tudom hogy ez befolyásolja-e) utána visszatettem elindítottam a gépet de semmit nem nullázott és hiába állítom a szorzót ugyanaz a helyzet. Még valami ha visszaállítom 2 magosra akkor rendesen 3.2 GHz-et ír ki.
-
smekone
tag
Jó estét mindenkinek! Van egy nagyon idegesítő problémám ami már régóta fennáll de nem tudtam rá megoldást találni :/ A probléma maga az az hogy van egy AMD phenom II X2 BE555 -ös procim amit 4 magosítottam és működik is jelzi mind a 4 magot ment 3.2 GHz csak aztán lehet attól hogy elállítottam valamit vagy valami mástól 2.5 GHz-en ketyeg nem is ez a gond hanem hogy hiába emelem a szorzót 19-esre akkor is csak 2.5 -öt ír a sajátgépben meg a biosban is! Ha egy hozzáértő ember tudna nekem segíteni és találna rá megoldást nagyon megköszönném !!!
-
smekone
tag
Sziasztok! Ma nagyon felidegesítettem magam azon hogy bios ba felhúzom a szorzót 17-re amivel 3.4 GHz lenne az érték ( AMD phenom II x4 b55 ) De win 8.0 alatt a feladatkezelő csak 2.50 Ghz-es max teljesítményt jelenít meg esetleg valaki tudna segíteni??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- Steam Deck
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest