- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
laacika
tag
válasz
lajszer #42927 üzenetére
Én sem álltam most úgy anyagilag hogy cseréljek most lapot és procit,pedig ez se mai gyerek már.Nekem se nagy a procim de azért kicseréltem az E2180-at E6300-ra.igy 2Ghz helyett 2,8Ghz -es és 800 helyett 1066-on megy,ja és az L2 1 helyett 2Mb lett,most 3200Mhz en megy és ennyi.
Ha nem gyári a hűtésed meg akkor emelhetsz a FSB-n,majd meglátjuk mennyi lesz a vége. -
laacika
tag
válasz
Kean_Sorbo #42925 üzenetére
Jajj hát ő csak annyit ir hogy 2 fölé (szerintem erre gondoltál).
A másik pedig az hogy igen én cserélném azt a procit,dehát na,hagy emelje,inkább azt kérdezném meg tőle hogy gyári-e a hűtése!!Mert szerintem alapból egy full alu gyári hűtéssel eleve nincs értelme belekezdeni szerintem. -
laacika
tag
válasz
Kean_Sorbo #42923 üzenetére
Miért nincs értelme ha egy proci mondjuk 2,8 helyet 3,4Ghz-en megy?
-
laacika
tag
Azt elfelejtettem irni hogy a cpu 50-75%-os terhelésen volt.
-
laacika
tag
válasz
enemy107 #42911 üzenetére
Szia.Hát bevallom őszintén hogy tetszik hogy a 2,8-as proci 3.4-en ment de vissza vettem mert északa zavart hogy a cpu hűtőm nem a megszokot 1500-1700-al pörgött hanem muszály volt neki olykor olykor 2000-2100 környékére pörgetni,és hol pörgette ennyivel hol vissza ment 1800 környékére és ez zavart,egyépként szerintem nagyon jól hűt a hűtőm a gyárihoz képest,mert csak 2 hőcső van benne és csak egy 80mm es venti van előtte,na most itt én is olyasmit kérdeznék mint az előttem szóló hogy igy,hogy visszavettem 3100Mhz környékére igy nem sok még mindig neki az a 1,28v?nem lehet hogy felesleges neki annyi és azért is termel több hőt?alap órajel 2800Mhz és itt alap beállitásokkal majd hogy csak 1v-ot ad neki.Szóval jó lenne egy karakterisztika vagy valami hogy hány %-os túlhajtás esetén hány volt a szükséges a procinak,mindezt azér irtam le mert megilyesztett egy olyan mondat a neten hogy nem csak az emelt órajel ami fűt hanem a feleslegesen sok volt is.Köszi szépen válaszod,és más is adhat tanácsot aki egy kicsit is jártas-e téren.Én hót maki vagyok.
-
laacika
tag
Itt tartok most.
Kép -
laacika
tag
Sziasztok.
Csatlakoznák az előttem szólókhoz,kapott egy kicsivel komolyabb hűtést a gyáritól a procim és kicsit feljebb szeretném húzni,nem sokat.Dual core E6300.
Akinek lenne egy kis ideje arra hogy segitsen és szivesen teszi annak megköszönném. -
laacika
tag
Szia.
Nagyonszépen köszönöm,összeirhatsz egy listát,arra kiváncsi leszek hogy mennyibe kerül.
A helyzet az az hogy most örülök ennek a gépnek is ,de tudom semmire való,sajna ezzel kell kihúznom jövő nyár közepéig.
Persze tervezek majd akkor gépet venni valami komolyabbat 80-100körül.
AZ a röhely az egészbe hogy 3 éve volt egy jó kis gépem de sajna el kellett adnom pénzhiány miat.
az se volt egy hűű ha valami de három éve szerintem jó volt valamire (pár játék kijátszására)
Ez volt a gép:AMD (ha jól emlékszem Athlon) 2600+
1,5gb memória (persze ddr1)
ati radeon 256mb os vid kari
400w os táp
160+40gb os winyók
kb ennyi.
Ezt csak úgy leirtam,tehát gépileg már nagyon nem itt kellene tartanom de most ez van!
Amit irsz listát az használt ugye?Elöre is köszönöm.
-
laacika
tag
Na szóval,tehát csak az új cuccokat lehet tuningolni?
Nem hinném!!
A régi procikat is húzták ezres meg ezer ketes léttükre nem is kicsit.
Most ez a konfigom van és szeretném (ha lehet)kicsit erösebbé varázsolni.Tudom dobjam ki és vegyek újat 4 magosat mert azzal már lehet játszadozni. -
laacika
tag
Sziasztok.
A héten megjönnek a dolgok a géphez és szeretném ha valaki segitene egy kicsit majd,mert szeretném a gépemet egy kicsit tuningolni.
(igazából a procit szeretném majd felhúzni de nem durván)
Sajna elég kezdő vagyok ezért kérek segitséget.
Egyáltalán érdemes-e ezzel a géppel foglalkozni.
Alaplap:Abit tuv4x
Proci: 1300/100/256 Tualatin
Memória sajna még csak 256mb van benne de tervezem a bövitését,csak nem tudom milyet vegyek,tehát ebben is kérném segitségeteket!pl:1 vagy két oldalas legyen,100 vagy 133mhz es legyen stb.
A wincsim egy 80 gb-os Seagate - ST380011ANagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget!
(Hamarosan jelentkezem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest