- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rica
senior tag
válasz
laacika #20205 üzenetére
Nem ezt irtam. Annak idejen nekem is stabil 1600-on jart egy 1,2-es tua cerka. Asszem annyit ertem el vele, hogy eggyel (vagy kettovel) magasabb felbontasban futott az NFS Underground, ami akkor tok nagy kiralysag volt. Ez egy eleg ritka stepping volt es valamiert csak a malaj gyartmanyt lehetett rabirni. Volt meg 1,4-es, jol huzhato feher hollo, de ugy emlexem, hogy az 1,3-asokkal nem sok mindent lehetett csinalni. Ja, es akkoriban kb. mindenki az Asus TUSL2C deszkajat hasznalta erre a celra. Masik kerdes, hogy veszel most egy 64 bites agp-s video kartyat plusszba? Ha neki allsz ezeket a cuccaidat tuningolni, csak kudarc elmenyed lesz, es elmegy a kedved egy eletre egy tok jo hobbitol. A K8-at azert javasoltam, mert mar fillerekert ossze lehet rakni, es ott mar van mivel jatszadozni tuning teren. Ha akarod, osszerakok neked egy listat, hogy kb. mi mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest