Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopo82
tag
válasz
darál0w #19654 üzenetére
hát nem a legújabb gamekkel szoktam játtszani bár a DIRT első része simán ment a régi d830 procimmal is meg ezzel a kártyával
általában WoW vagy COD-al szoktam tolni meg autós játékokkal még a GRID is simán futott a D830-as procival is ugye a monitorom nem lcd igy csak mindig 1024X768-ban tolok mindentszval szerintem még a mostani játékok is elmennek vele ebben a felbontásban ha a proci elég a gépigényhez.
de ha tudsz javasolni egy olcsóbb fajta tápot és proci hűtőt akkor azt szivesen fogadom
és akkor ha megkérlek elküldöd nekem a beállítást? h később ha lesz rá jobb hűtőm meg táp akkor tudjam húzni a procit.
előre is köszi mindent -
Hopo82
tag
válasz
darál0w #19646 üzenetére
ok értem de am ami a játékokhoz kell proci igény a jobbakhoz elég alapon is ez a q6600 vagy akkor érdemesebb húzni? mindegy azért am én 3ghz-et kihoznék belőle ha megkérlek és ellátsz pár jó szakmai tanácssal
érdekel a tuning dolog csak még nem csináltam
ha tudnál egy leírást ehhez a lap bioshoz amit állítanom kell akkor azt nagyon megköszönném. -
Hopo82
tag
Valaki ha megkérem segítene nekem még nem tuningoltam soha, most vettem egy q6600 G0-ás procit Arctic cooling freezer7-es hűtővel és húzni szeretném olyan 3ghz-re. a lapom asus p5k a memória 2X2gb ddr2 1066 kingmax a videókarim gigabyte hd 4670 1gb ddr3.
ha valaki tudna nekem segíteni hogy mit és hogyan kell állítani h 3ghz-en tudjam használni a procit és h a ramok is 1066mhz-n fussanak ne 800-on.Aki tud az kérem priviben segítsen nekem!
Előre is nagyon szépen köszönöm! -
Hopo82
tag
Valaki ha megkérem segítene nekem még nem tuningoltam soha, most vettem egy q6600 G0-ás procit Arctic cooling freezer7-es hűtővel és húzni szeretném olyan 3ghz-re. a lapom asus p5k a memória 2X2gb ddr2 1066 kingmax a videókarim gigabyte hd 4670 1gb ddr3.
ha valaki tudna nekem segíteni hogy mit és hogyan kell állítani h 3ghz-en tudjam használni a procit és h a ramok is 1066mhz-n fussanak ne 800-on.Aki tud az kérem priviben segítsen nekem!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest