- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy mennyi feszt adhatok pluszba hosszútávon a GPU-nak(i3-2100 HD2000)?
GT overclocking voltage: +0,05 ... +0,25
Nem nagyon találok róla semmilyen infót. Előre is köszönöm.
-
osonte
őstag
válasz
darál0w #31400 üzenetére
Igen, mert előtte 1.35V-ot kapott a CPU és a CPU Termination 1.2V volt és úgy kilépett a tesztnél kb. 10 perc után.
A jelenleg így stabil a tesztnél, viszont játéknál egy idő után hirtelen kilép. Lehet, hogy az integrált VGA miatt van, vagy alacsonyabb FSB-t kell választanom? Iszonyatosan forró a G41 chipset bordája, lehet ha tennék rá ventit, akkor jobban bírná?
Ahogy csökkentem az FSB-t úgy egyre később lép ki, persze egy idő után egyáltalán nem. Csak a memóriát szeretném minél jobban kihasználni... csak alacsony FSB-n ezt nem lehet megtenni.
-
osonte
őstag
válasz
darál0w #31398 üzenetére
Ezenkívül egyedül a memória feszültségét lehet állítani, de az maradt gyári értéken (1.5V).
Többi érték:
FSB: 320Mhz
Szorzó: 10.5Memória: 1280Mhz
Időzítés: 7-7-7-24PCI-E freq: 100Mhz
Bírta az 1333 Mhz FSB-t is, de a játékból állandóan kilépett. (Orthos fél órát teszteltem, ott nem volt gond)
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Intel Celeron E3400-nál ezt állíottam be:
CPU VCORE: 1.3V
CPU TERMINATION: 1.3VMehet -e így 24/7-ben? Illetve ha igen, akkor mi a maximum érték ezt a két feszültséget illetően ami 24/7-ben mehet?
Előre is köszönöm.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyen kérdezem, de a jelenség a következő:
Játék közben akadozik a kép, de nem első pillanattól hanem 1 - 2 perc után.
pl.: NFS Carbon
Próbáltam integrált vga-val és 9600GT-vel is. Cseréltem memóriát. Tuningoltam - gyári értékre állítottam ugyan az. Illetve integrált vga-val bizonyos FSB felett (270Mhz) kilép az asztalra majd vissza, minél magasabb FSB-t állítok annál többször kilép.
Lehet, hogy túlmelegszik az alaplap, vagy valami baja van? Találkozott valaki hasonló jelenséggel?
Amúgy a tesztprogramok stabilan lefutnak...
Előre is köszi.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Intel E3400 procim van amit 3,6 Ghz-re húztam fel. Sajnos nem az a fajta ami bírja a tuningot fesz emelés nélkül. Most a BIOS-ban 1,375 Volt van beállítva, illetve CPU-Z írja a Core Voltage: 1,344 Volt.
Így stabil a rendszer, tesztelve: Intel Burn Test 2.5. Egy EKL narancs végzi a hűtést: maximum 52°C-ig melegszik, Idle 30 - 32 °C.
Kérdésem az lenne, hogy 24/7-ben maradhat -e ez a feszültség a processzornak? Hamarabb tönkremegy, vagy ez még nem vészes?
Előre is köszönöm.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire probléma ha 800 Mhz helyett 1107 Mhz-n hajtom a memóriát (Kingston KVR800D2N6/1GB). Nem emeltem feszt és stabil a gép, de nincs hűtés a memórián, nem fog túlmelegedni vagy gyorsan tönkremenni?
Van mellette egy gyárilag 1066Mhz-s modul, de annak nem gond az biztos.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest