- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok . Tud valaki segíteni ?? Nagyon el****tam valamit vettem egy AMD SEMPRON 3000+ os procit Barton maggal , 2 giga ram memóriával .
Húzni szerettem volna /nem max on hanem fokozatosan emelve / de 2 x szer kifagyott és kiírta hogy KERNEL 32 hiba a Windows nem tud indulni .
Ezután bármilyen játék progit , új vagy régit szertettem volna elindítani nem akar indulni vagy a direct X gondot ír ki vagy el sem indul elsötétedik a kép , ki adja a hiba hangot és vissza dob az asztalra valami hibával .
XP van fent eddig ment minden rendesen drivereket frissek vannak fent , azóta újra raktam már a rendszert de semmi ...Video kártya tönkrement ?,?
Tegyem vissza a régi procit ?? Amd 2500 + ??Nagyon szépen köszönöm azoknak akik segítenek ....
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok .
Van egy AMD Sempron 3000 + / Barton magos / procim , lecseréltem egy 2500 mhz Athlont "szintén Barton magos /
Az a gond hogy kicseréltem semmi gond egy az egybe csere , de nem tudom felhúzni az FSB jét 184 fölé így 2170 lesz Mhz . A régit 195 ig hergeltem és 2100 mhz lett semmi gonddal .
Ezzel mit kéne csinálni ??? Vagy mit rontok el ?? Berakás után nem indul el pár játék és progi ez lehet a procitol ???EP-8RDA3+ EPOX ez az alap lap típusa
Segitség pls pls
Gyuffa ha vagy akkor tőled is várnék segítséget
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Szeva . Köszönök mindent sikerült felhúznom van egy olyan benne hogy hajtás / System Performance / és abban menüben alapba Optimal ha tovább nézegetem van olyan hogy advanced , agresive , expert . Az Expert be engedi állítani az FSB t beállítottam 195 re mert amikor simán állítom akkor csak 200 at engedélyez . Minden megy 3200 + on indul és a memória is 200 .
Köszönök mindent ...
Nagyon ott vagy a Top on ....
Ui : mi az optimális hőmérséklete a procinak illetve az allaplapnak ?? /nekem most proci 60 fok alap lap 40 körül EVEREST 5.0060 /
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Most nézzem meg a képeket és fura dolgot vettem ésszre de lehet hogy természetes csak nekem nem . FSB 166 MHZ
Resulting frequency 166 mhzHa felhuzzom az FSB 200 ra
Akkor a Resulting frequency is 200 ra lehet pont nyomni .A memory frequency nél 2 beállítás van vagy AUTO vagy BST
Auto nál vissza áll az FSB frekijére de 3200 mhz akkor sem hajlandó indulni ha mind a 2 fel van egyszerre húzva .
Nem értem pedig olyan egyszerű amit leírsz .. Működnie kéne ..... elvileg
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8681 üzenetére
Szia . Nem tudom hogy a 3 slot bol melyikben van mert így vettem egy éve már , de holnap megfordítom . Megpróbáltam átálitani 166 rol 200 sikerült is el is jutott a WIN betöltöjéhez de kiírta nem megfelelő alkalmazás . Az FSB és a memória is átt lett álitva de az a fura hogy a Bios ba a memórianál Auto van vagy Bst .
Amit elküldtem fényképen elöször láttod pont az állítási lehetőségeket ...
Tanulmányozd légyszíves mert te nagyon vágod ...
Egy modul mit jelent ?? Nagyon hülyét kérdeztem ??
Bocsi ...
-
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8667 üzenetére
Ment egy E-MAIL . Lefotóztam a BIOS most vissza állítottam alapra .
Ezek a lehetöségek 100
133
166 AMD 2500 mhz 1833 mhz / 166 X 11.0 /
200 AMD 3200 mhzAz utolsó ügye a húzás de folyamatosan újra indul
HELP ... Mit rontok el vagy mit állítsak át ??
Esetleg még egy EVEREST elemzést tudok küldeni ...
-
csinyo
csendes tag
válasz
Gyufaaa #8665 üzenetére
Igen . Felraktam az FSB t 400 ra . És kék halál utána vissza raktam 333 ra és minden ok .
Ez az alaplapom
http://www.epox.com/usA/product.asp?id=EP-8RDA3plus
Azt mondták hogy lehet hogy az alaplap nem engedi mert amúgy ez egy nagyon jó proci és húzható .
Van valami ötleted ???Szívesen venném ..
-
csinyo
csendes tag
Úgy látom magyarázkodnom kell hogy tényleg ne legyek hülye . Felnőtt ember vagyok csak láma a számítógéphez . Ha tud valaki segíteni hogy lépésről lépésre mit hogyan csináljak azt megköszönném . Remélem nem voltam félre érthető .
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok hol is kezdjem ....HHUUU nagyon láma vagyok , szóval a 2,5 AMD Barton procim van egy EPOX alaplapban . Fel szerettük volna hergelni egy kicsit de először kék halál utána tovább se ment . Az FSB állitottuk át a BIOS ba . Esetleg segítség hogy mit kéne megpróbálni ?? Ha vissza állítjuk akkor fut rendesen , sok helyen olvasson hogy ezt a procit lehet hergelni ezért próbálkoztam .
NAGYON LÁMA vagyok de nem hülye ....
Köszönök minden segítséget , öltetett de kérlek ne kioktassatok .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged