Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
Hali,
Mi az a dropolás pontosan, és mire jó, illetve a CPU szorzónál miért van +0.5 szorzó, illetve hogy én ezt miért nem látom a BIOSban, de everest szerint rá van adva.
A memóriát mennyire teszi tönkre, ha folyamatosan 2.2 V-on járatom?
Bocsánat a láma kérdésekért, próbáltam rákeresni, de nem találtam. -
wrox
őstag
Nos közben megnéztem, van a Giga-nak egy olyanja, hogy EasyTunePro.
Ott van egy olyan, Pc Health, és a CPU hőmérséklete most teljes terhelés alatt, 3,6 Ghz-re húzva 51 fok, ami az everestben az alaplapi hőmérsékletnek felel meg, Amit az Everest AUX néven mutat, az EasyTune szerint az alaplapi hőmérséklet -
wrox
őstag
Igen, auto-n hagytam a feszt. A CPU-z mutatja hogy 1,280-1,290-és 1,294 közt váltakozik a fesz. Az orthos 1 óra 6 perce megy a 366-os FSb, tehát ez stabilnak mondható. Van olyan program, ami pontosan megmondja a proci hőmérsékletét? Mennyi az a max hőmérséklet, ami miatt még nem kell aggódni? A Volar le tudja rendesen hűteni a procit, ha felcsavarom 4 Ghz-re?
-
wrox
őstag
Nah, elindítottam az Orthost, akkor tényleg felugrott a Mhz, de csak 3000-re, nézem, csak 9 a szorzo, Bios, ott meg van egy olyan, plus 0,5 a szorzóhoz, csak ezt nem látja a vista
Mivel a szorzón már nem lehet feljebb menni, ezért az FSB-t felvittem 366*9-re, s most terhelés alatt 3294 Mhz. Az Orthost rajtahagyom 1 óráig, mennyire stabil. Még valami, a feszültséggel érdemes babrálni? Most 1,290 V. Köszönöm a segítséget.
-
wrox
őstag
Sziasztok.
Kellene egy kis segítség, próbáltam már húzni a gépem, de nem nagyon jött össze.
Nos van egy Giga EP35 DS3R alaplap, E8500 proci, 2*2GB Crossair ram. Szerintetek mi az a freki, amit stabilan el kellene bírnia? Illetve mit kellene állítgatni, hogy feljebb kússzon a Mhz.? Jah, egy GigaByte Volar hűtő van fent. Azt hol tudom megnézni a hűtő levételén kívűl, hogy C0 vagy E0 a proci? Illetve mi a különbség a 2 közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged