Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
a droppolás az nem jo, de van...

nem tudsz ellene mit tenni...illetve mégis...de az meg nem ajánlott.
azt a lapod topikjában tudják neked megmondani, h a feles szorzot hol találod...sajnos fingom nincs a lapodrol
az meg hogy miért van?! hát mert gyárilag 9,5ös a szorzoja azért 
a memot meg annyin kel járatni, amit a gyárto előírt. ha ez 2.2V, akkor annyin...
-
acc200
tag
üdv!

a dropolás az az ha jól tudom, hogy amit beállítasz modnjuk biosban feszt, annál kevesebbet kap valójában a proci.. tehát mondjuk beállítasz biosban 1.375V-ot de valóságban csak pl 1.33V-ot kap.. cpu szorzónál nekem is van +0.5 de én ezt csak vhogy biosban látom a szorzó rublika alatt van 1 plus és abban tudok hozzáadni, ez akkor lehet jó, ha pl még 1 egész szorzót nem bír ki a proci, de pl 1 felet még igen..
a memót meg nemtom, attól függ milyen
de sztem az 1 kicsit eléggé sok neki, főleg ha csupaszok a drágák s nincs rajtuk semmi hűtőborda..
énse vok vmi nagy szaki, de ezeket a kérdéseket énis feltettem még anno, és sztem így vannak, de majd az igazi szakik megmondják, h jól mondtam-e vagy sem

-
wrox
őstag
Nos közben megnéztem, van a Giga-nak egy olyanja, hogy EasyTunePro.
Ott van egy olyan, Pc Health, és a CPU hőmérséklete most teljes terhelés alatt, 3,6 Ghz-re húzva 51 fok, ami az everestben az alaplapi hőmérsékletnek felel meg, Amit az Everest AUX néven mutat, az EasyTune szerint az alaplapi hőmérséklet
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az meg hogy miért van?! hát mert gyárilag 9,5ös a szorzoja azért 
de sztem az 1 kicsit eléggé sok neki, főleg ha csupaszok a drágák s nincs rajtuk semmi hűtőborda..