- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello! Egy deresedéssel kapcsolatos kérdésem lenne. Haverral közösen majd egy hideg éjszaka kimennénk tuningolni a -5-10 C°-ban, és mivel saját lapokkal dolgoznánk ezért eléggé féltjük őket, és a deresedéstől tartunk. Ha a lap fölé tennénk egy jó pár ventilátort az mentené a helyzetet?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12121 üzenetére
Remek, amint leírtam a mondókámat gondoltam kiveszem az elemet és megoldódott a dolog.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Ugyan már tuningolom a processzoromat egy ideje, de azért még kezdőnek nevezném magam, és adódott is egy olyan probléma, aminek az okozójára egyszerűen nem tudok rájönni. Tehát azt kezdt el csinálni egyszer csak, hogy beállítok pl. egy (mindnél megcsinálja) 9*345-ös tuningot - mellesleg ezzel a beállítással használtam vagy 4 hónapon keresztül 24/7 - kilépek BIOS-ból elmentem stb. majd amikor bootol és írja ki a fekete képernyőre a processzort, annak órajelét, ram mennyiségét stb. azt látom, hogy az alap órajelet írja ki, és a CPU-Z is, viszont a feszültség megmarad annak amit beállítottam. Tegnap raktam be a régi mellé egy új merevlemezt, és új oprendszer is lett, ezek előttt ha jól emlékszem még nem csinálta ezt, viszont nem tudom milyen logika szerint lenne ez a két dolog hatással rá. -
Cthulhu Dawn
őstag
Van nekem egy ASrock 1600-d800-as alaplapom és most tuningnál alapfeszen a proci 2,7 Ghz-ig stabil, na most vettem egy jó hűtőt és ideje lenne szétfeszelni a processzort csak a lapomba nem nagyon találok semmilyen CPU voltage-hez köthető dolgot pedig már sokszor átnéztem, nem tudja valaki a rejtélyre a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest