Új hozzászólás Aktív témák
-
helenne
tag
válasz
Overlocker #645 üzenetére
Nincs nagy kedvem hozzá, de majd megpróbálom újra a tv tuner installt. takarítok rendesen, de azért még érdekel a tuning....még visszajövök ugyanezzel....., de ha valaki tuning ügyben, ne fogja vissza magát....köszi!
-
helenne
tag
válasz
Overlocker #643 üzenetére
nem, előtte normális volt, igaz a tuner driverét csomószor telepítettem, mert először a dobozba csomagolt, aztán a legfrissebb, ami tönkrevágott, aztán vissza.
ez viszi el a legtöbbet a prociból, főleg, ha felveszek vele.
már elegem vam az "újlainstallból és a topikjában furák az emberek". de nehogy lelőjetek a válasz miatt, mert tudom, hogy nem tartozik ide. ezért próbálom a tuningot
hátha
-
helenne
tag
Sziasztok!
Mióta megvettem a tv tuneremet a proci 90%-ban 100%-on megy. Az alaplapom PCChipsM950 [link]
CPU: Intel Celeron, 2400 MHz (24 x 100)
Nem igazán értek hozzá, de kicsit olvasgattam, hogy a BIOS-ba lehet állítgatni......, nekem speciel locked. Azt is olvastam, hogy jumperek áthelyezésével is lehet "segíteni" a processzoron.
Kérném szépen a segítségeteket, hogy hogyan is álljak hozzá és ne nevessetek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest