- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Üdv!
Phenom II X2 3,0ghz-m van, abból a 3. magot fel lehet oldani, stabil, már régóta így megy.
Az utóbbi napokban állítgattam a BIOS-ban, kiderült, a RAM csak 800mhz-n megy. (400). DDR3, 4gb.
A másik, hogy az NB is nagyon vissza volt véve, 1600.
Ezeket belőttem fix 1333-ra, és az NB-t 2000-re. Azóta néha nagyon belassul a gép, és lefagy. Mitől van, hogy nem bírja az alapot? -
RAiN91
őstag
Az mitől van, hogy az 1333-as DDR3 memóriám alapból csak 800-on megy? BIOS-ban nem nagyon tudok állítani semmit a RAM-on, az lehet? Asrock N68-VS3 UCC deszka.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Már kb. 1 éve 2,6-on használom az X2 3600+ procimat (1,9GHz). Alapfeszen, gyári hűtővel használom. A memókat visszaosztottam 667-re, A HT 1000 körül van, a szorzó 9,5, FSB=286MHz. A memónál a többi minden alapon van.
Még 1 éve, amikor beállítottam, orthossal leteszteltem, 2 óra alatt semmi hiba. A hőmérséklet is ugyanaz volt, mint 1,9GHz-n.
De van egy gond: néha, amikor bekapcsolom a gépet, még az ASUS logonál lekapcsol a gép.
Aztán kiírja, hogy overclocking failed, amikor újra bekapcsolom. Bemegyek a BIOS-ba mindig, és visszaállítom a tuningot. Gondolom, hogy nincs nagy gond, mivel mindig csak itt kapcsol ki a gép, windowsban egyszer sem fagy.
Na jó, nem rég win7-et használok, 2 hónap alatt 3x volt "kékhalál": nem tudom, hogy az-e, bejön kék háttérrel fehér szöveg, és alul számol is valamit (ellenőriz).A másik kérdésem: ha már win bootnál újraindul a gép, akkor ott van az alaplap "FSB" határja, annál tovább ne próbáljam elemni az FSB-t?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest