- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attos71
tag
válasz
birozoli7800 #8714 üzenetére
Hali!
Nekem 1 asrock 4coredual-vsta lapban működött a dolog...CPU fsb-t emelhettem, és a ram-ok frekije nem változott. Auto-ban hagytam a ramokat, és így a drr2/800s ramokat 533n kezelte dualban...Azután lecseréltem a lapot 1 asrock P43twins1600-ra, és azóta ua. a helyzet, mint Nálad...
A bios az általad felrakott képek alapján eléggé hasonló.
-
attos71
tag
Biztos, hogy így van, mert nem vagyok Én sem 1 tuning őrült...
Csak bosszant, hogy a régi (sok fórumon lefikázott) lapban probléma nélkül vitte a 2,66 gigát a proci, és amikor alárakok 1 'favorit' asus-t, akko' meg cumi van...
Majd, ha a fiam megint odaenged a gépéhez, akkor nekifutok még1szer, hát ha...
Mondjuk az Én asrock p43twins1600 lapommal is hasonló a problémám, csak ott egy 1400s cerkából próbálnék nagyobb órajelet kicsikarni, de ez a rendszer sem szeresse'...
Nem akar boot-olni a lelkem, ha megpiszkálom az fsb-t...
-
attos71
tag
Hát próbáltam már Én olyat, hogy 'manual' alatt direkt állítottam az fsb-t a cpu-nak, meg a ramokra direktbe megadtam, hogy ddr2/800, de akkor meg nem boot-ol a rendszer, vagy nem lép túl az asus bejelentkező képernyőn sem...
Nem igazán találok olyan beállítási pontot, ahol ezt az aszinkron dolgot megadhatnám...
-
attos71
tag
Hali!
440s (conroeL, 2giga) cerkámat eddig 1 asrock 4coredual-vsta lapban 2,66 gigán tudtam hajtani minden extra nélkül. Most ez a proci átkerült 1 asus p5kpl-am lapba, de ott sehogyan sem sikerül a tuningolás.
A fő probléma, -szerintem- hogy a ramok frekije is növekszik, amikor a cpu fsb-t tolom felfelé.
A régi lapnál aszinkronban ment a memcsi freki, és a pcie freki a cpu frekijével. Ennél az asus lapnál, hogyan lehetne ezt elérni? Tudna valaki ebben nekem segíteni?
köszi: attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest