- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooney8
aktív tag
Én nem tudom, hogy melyik a "laza" de inkább nem akarom megbuherálni. Meg nem annyira laza, hogy leeshet.
Most működik meg minden, úgyse fogom a gépet 2 percenként arréb rakniSzerk: Ja én hülye
A "csavarokat" amik hozzáfogják a nem tom mit a nem tom mihez, nem mertem annyira erősen elforgatni, közben azt írja a használati utasítás, hogy 90 fokban fordítsuk el... Na mind1, majd holnap.
Amúgy most megint felhúztam 3GHz-re meg 1000MHz-re és most már megy vagy 15 perce és még jó (hogy el ne kopogjam: 3x kopp). Most reggelig futtatom az orthost aztán majd meglátjuk...
(Most, hogy megy az orthos fölment 60 fokra)
-
Krisz696
csendes tag
Köszönöm a gyors segítséget. Sikerült megcsinálni. Sejtettem, hogy CMOS Reset lesz a megoldás, de még soha nem csináltam. A kép is sokat segített.
Sikerült megzavarnom egy-két pók álmát, de ez legyen az ő bajuk. Na, most megyek és kilakoltatom őket a gépemből.
Mégegyszer köszönöm a segítséged. Köszi! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest