- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
Sajna olyan hogy "egyforma konfigú"' nem létezik csak egyforma árkategóriás. És szivesen beülnék két, egyforma árkategóriás géphez. Te vállsztasz Intelt én AMD-t és hajráá
.
És még valami. Lehet hogy "lipi se viccből írja az e8xxx szeriát" mert komolyan gondolja de még mindíg nem a flame hanem a 6000+-os CPU -ból indult a téma csak ti flame-et csinálltatok belőle.
Aki tud olvasni az azt is tudja hogy a leggyorsabb AMD mérföldekkel marad le a leggyorsabb Intel mögött.Herogabi: Akkor elösször is egy 6000+-os persze hogy gyengébb egy E6700-nél. Ez egyértelmü de nincs is 1 árban, csak a nevük félrevezető. Az AMD magjának a felépítése teljesen más mint az Intel-é, ez a magyarázat. Én is utálom mikor az AMD a proci nevükkel félrevezetik az embert de azért van a google hogy teszteket keress róla.
-
band1103
őstag
Na gyerekek a lenti kérdés egy teszt nektek. Kibirjátok-e flame nélkül és tudtok-e konkrtétan a kérdésre koncentrállni? Szvsz tudtok majd hogy megmutassátok
Herogabi : Ez már olyan konfig amin megfelelő beállításokkal a vállasz: igen. Csak az a kérdés hogy neked milyen játékgrafikai beállítások kellenek és milyen játékokhoz.
-
band1103
őstag
"nem hiába van az az árrés." Mintha ezt már én is leírtam volna
. Továbbá ugylátszik nincs megfelelő rálátásod és mégis beszélsz a tuninbarát amd-s lapokról. Nem is baj hisz Inteles vagy nem kell hogy tudj, de ne tégy ugy mintha. 25 ezerből már van olyan tuninglap amivel ki lehet szedni a 6000+-ból a max-ot. Lehet hogy az Intelnél az ilyenek 50-től kezdődnek, és van persze az AMD-s lapot is vehetsz annyiért, de már megint ugy hasonlítgatsz hogy AMD-s (közvetett vagy közvetlen) tapasztalat híján csak az Intelből tudsz kiindulni. Ez nem tesz hitelessé
.
lipi67: Már megint nyomod ezt a E8xxx -es dolgott
. Jelzem hogy még mindig nem a flame a téma hanem az ominozus 6000+ -os és árkategoriás konkurensei.
Inkább tesztelj egy E4600 tuningpotenciálját és azt hasonlítsd egy tuningolt 6000+-hoz. És ha tetszik ne játékban hanem a Super PI-ben nekem 8.Ne flameelj, érvelj !
-
band1103
őstag
Kedves lipi67 és pgeri
Sértegetni senkit, de tényleg senkit nem akartam
.
Nem jobb az AMD az Intelnél, mert nem jobb az Intel sem az AMD-nél. Összehasonlítani csak hasonló dolgokat tudsz. Lehet hogy rendszer szinten IBM comp. CPU-k de magszinten? Csak annyi a hasonlóság hogy a silicium az alapjuk és flip-flop-ok kattognak bennük. És akkor mi van ha ugyanazt a teljesítményt a másik csak 8 magosan tudja elérni? Mit számít ez akkor mikor még igy is sokkal olcsóbb mint a másik? Ezért nem lehet összehasonlítani csak 1 féle képpen. Ugyanaz az fps mennyibe kerül és kész. Miért ez a nagybetüs SZVSZ-em? Mert az emberek döntő többsége odahaza nem ugy vesz gépet hogy melyiknek nagyobb a Mhz-e. Hanem ugy vesz hogy megnézi hogy pl.:19 ezres CPU-k között melyik tud nagyobb fps-t pl.:Q4-ben. A "jobban megéri" ezzel kilőve. az meg hogy valaki azt mondja hogy "híve vagyok" az már mindent el is árul. Hit kérdésének kellene tartani?Melyik tud több fps-t az alábbiak közüll? (egy jobb vga-val)
E4600 =19 ezer és fullra tuningolva is megveri-e a lentit
6000+ =19 ezer és fullra tuningolva is lassabb-e a fentinél
(argep.hu)Értsétek meg, nincs más objektív összehasonlítási alap. A többi mind szubjektív.
A jövöre való tervezés is csak szubjektív lehet mert a jövendőmondás mindig is az volt.Nem mondtam konkrétan senkire hogy "gyengébb". akinek nem inge ne vegye magára
nem fogok azért bocsánatott kérni mert fölvetted más ingét és nem volt jó rád
Ezzel szemben kedves lipi67 te engem akarsz béjegezni és megfolytani 1 pohár vízben. Inkább kételkedemnek az aláírását kéne magadra venni. Meg persze nekem is
-
band1103
őstag
".ha kisbetűvel íród akkor is meg értjük"
Nem ugy tünik hogy a kockán kívül bármit megértenétek. Miért? Nem tanultatok az álltalános iskolában szövegértelmezést! Értelmezzétek ujra gyerekek a (#4362)-ot.
Segítek:
A "beszerzés alatt van" az azt jelenti hogy már vállasztott. Ezzel a "vállaszd az Intelt" dolog le is zárult és okafogyottá vált. Ha ezek után mégis felhozza valaki az csak okoskodni akar, észt osztani (ha már itt járunk) Nem az volt a kérdés hogy megvegye-e vagy nem hanem: "Kérdésem az lenne mennyire lehet ezeket tuningolni."
Nem tudtatok segíteni neki de, nehogy azt higyék hogy nem értetek hozzá azért jól beszóltatok valami okosat.
De matekban sem vagy toppon pgeri!
E8200 =28.200 Ft
6000+ =19.104 Ft
Még jó hogy körökkel veri. A Volvo is gyorsabb a Skodánál. Észre sem veszed hogy nem 1 kategória? Csak az érdekel téged hogy ujjonc létedre okosabbnak látszódj másoknál.
Melyik a gazdaságosabb?
A 28.200 Ft-os E8200-es vagy egy ugyancsak 28.194 Ft-os X4 9600-os? (Depo.hu)
Melyik tud több fps-t UT3-ban ?(ugyazzal a VGA-val) Erről akarsz vitatkozni? kösz h 1-et értesz velem.
-
band1103
őstag
EJNYE GYEREKEK EZT NEM HISZEM EL
MIKOR LETT EZ A TOPIK FLAME-LŐK OÁZISA? TISZTA SZÉGYEN MINDEN ILYEN FLAMELGETÉS EBBEN A TOPIKBAN. EGYFAJTA SZELLEMI SZEGÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY
LASSAN MONDOM HOGY A GYENGÉK IS MEGÉRTSÉK. Ő AMD-T AKAR ÉS EBBEN KÉRT SEGÍTSÉGET NEM PEDIG ABBAN HOGY JOBB-E A KÖRTE AZ ALMÁNÁL. -
band1103
őstag
válasz
Madarame #4362 üzenetére
Lehetni elég jól lehet a bios szolgálltatásai elég jó. Tuning nélkül problémamentes jó lap, de ha tuningolod akkor alaplapindítási és leállítási biosbug-ok jönnek elő. De ha már elindul akkor mindig betölt az xp, továbbá prime95, orthos és beton stabil. Neked kell dönteni hogy elviseled-e a kis biosbug kellemetlenséget a jó kis tuning érdekében. A logout-omban írtam róla.
-
band1103
őstag
válasz
#59070464 #3349 üzenetére
Az orthos mindig hibázik egy ídő után
használj inkább prime95-öt van róla topik. Ámde ezek a programok az egész rendszert leterhelik ami azt jelenti hogy 3 egység lehet a ludas: Alaplap;memória;CPU. A memória is ludas lehet ám annak ellenére hogy nem húzod ! Futtas le előbb egy dos alatti memtest86-ot hogy tud, nem-e a ramnál nem stimmel valami.
"milyen jelek utalnak arra h az alaplap vagy a proci nem bírja a beállított tuningot?"
mondjuk hogy hibázik az orthos -
band1103
őstag
Üdv Mesterek!
Bocs a láma kérdésért, de nem tudja valaki hogy hogyan lehet a Quake4 ben fps-t mérni. Tuningolnék és csak ez a játékom van amivel tudnék mérni de nem tom hogy kell. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest