- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
buherka #1300 üzenetére
Kösz a választ! Kipróbálhatom az Orthos-t, de hát ugye teszt nélkül is fagy, be sem bootol... Igen, engem is leginkább a NB aggaszt - a lap topicján mások (fesz.emeléssel ugyan, de) 266-ig is eljutottak; "alapjáraton" 35-40°C-on 230-240-ig. Ennek az okát kéne megtalálnom, azt hiszem. Vagy valami aktív hűtést tenni a NB-re? De nekik a gyári bordával megy...
A RAM-időzítésekhez nem nyúltam: barátom azt mondta, itt még nem szükséges - de szívesen kipróbálom, ha van javaslatod. Az 1. hsz.-t természetesen átnéztem, csak hát így kezdőként kissé tömör volt - alighanem kicsit el kellene mélyednem benne. Naivul azt hittem, a baráti útmutatás alapján egyszerűen menni fog. -
mycso
veterán
válasz
buherka #1289 üzenetére
Áááá, egyébként valóban van igazság min2-jük mondanivalójában.
Ha minimális fesz emeléssel (akár kicsit nagyobbal is) használsz egy procit, aminek átlagba 20 évet kéne kibírnia, tartósan magasabb fesszel használva valóban csökken az élettartama tehát nem 20 évig csak 17-18-ig fogja bírni...
De ennek itt már semmi értelme, talán 5 évig van tartós használat alatt 1-1 procicsalád..
Gondoljunk a tua celeronokra, amik bizony már vannak akár 10 évesek is, általában szanaszét húzva használta őket mindenki, és még most is rengeteg működő darab szerezhető be belőle.....és természetesen már most sincs sok értelme ilyen procit venni, tehát egyáltalán nem számít, hogy 7 vagy 10 év múlva fog megdögleni a fesz emelés miatt, hiszen addigra már tényleg senki nem fogja használni...
Tehát hülyeség is ezen vitázni....
-
Sanya595
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Bestbuy játékok
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- DUNE médialejátszók topicja
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest