Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• espeke

tag

válasz holozis_HUN #45360 üzenetére

Hello,

Jól, aha. Csak az volt a félelmem, hogy a 350-es HP tápot, ami 5-6 éves kicsinálhatom ezzel, ha több áramot kérek tőle. Azért talán nem :) Inkább 70%-ra rakom a coolert, és 50 alatt tartom.
    Az jó 7770-el, amit írsz.
    Gondolom gpu-nál csak a túlfesznel lehet baj, anélkül viszont én 10% tuningtól nagyobbra stabilitásvesztés nélkül nem vagyok képes rakni :)
    A kérdés az volt, hogy ha nagyobb hő->nagyobb W, akkor ha hűvesen tartanak mindent alkatreszünk a pc-ben, jó szellőzés ergo kevesebbet is fogyasztana? üdv

• muffwaders

csendes tag

válasz holozis_HUN #45349 üzenetére

Nekem is:D A videókártyát karácsonyi akcióban vásároltam most, külföldről. A többi komponens 1,5-2éves, akkor más volt a helyzet. Egy 1GB-os HD6670-et váltott le:) kb. 70 ezer ft volt a kártya egyébként, úgy gondoltam, hgy akkor már inkább legen az, kis futureproofing:D (A proci, alaplap, ram kombó 50-55 ezer volt amikor vettem, eléggé budgetelés volt...):D

UPDATE: este végül rendbe szedtem kicsit a dolgokat. Visszaraktam mindent gyárira, OverDrive-ot le is töröltem. Sikerült a BIOS-ból meghúzni a dolgokat. CPU: Turbo Off, 4,1Ghz, kis lájtos húzás, alap feszültséggel, kis noszogatásnak csak. RAM: XMP1, 1600Mhz. a winfows memory diagnostic és a memtest86 sem talált hibát (bár utóbbit nem próbáltam most multithread üzemmódban). Képernyő villogást, egyéb furcsaságokat nem tapasztaltam, ám leállásnál ismét lefagyott. Kiírja, hogy leállítás, és a kis forgó köröcske is leállt, vártam vagy egy percet, majd kinyomtam gombbal:S van-e ötlete valakinek, hogy mi okozhatja? Hogy tudok windows hibákat keresni, javítani? Olyan szépen beállítgattam mindent, nem szeretném újrahúzni:D

és a lemaradt screenshot:

Új hozzászólás Aktív témák