- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendettta
tag
válasz
asuspc96 #33284 üzenetére
nagyon egyszerű a válasz erre. A BF3 egy kiforratlan játék még jelenleg, amit a topikjába meg is erősítenek..jönnek hozzá DLC-k meg patchek...próbáld ki. Látom nem öredeti...megnyugtassalak, hogy nekem pedig az egyik pályán nem lehet túl menni..úgy, hogy ez egy publik bug...
BF3 nem mérvadó játék tuningnál..!
-
vendettta
tag
válasz
Wartburg353W #33278 üzenetére
sztem software-sen nem tudod ilyen régi gépnél lőni a feszt, paszta érkezésig ne nagyon nyúzd...
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33259 üzenetére
ne foglalkozz vele, attól még DUAL-ban megy! amúgy a memória vezérlőre vezethető aszem vissza (unganged 2x64bit[2szálon], ganged 1x128bit]) elvileg ez az AMD újítása, az unganged elvileg egy hajszállal gyorsabb.
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33257 üzenetére
ne viccelj
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33255 üzenetére
esetleg radírozd meg a memóriák érintkező sorait..hátha nátha...
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33253 üzenetére
na akkor nem kizárt, hogy hamarosan nem fog..mert a memtest nem nagyon csinál sokat...am a ramokat kivetted már előtte?! és indítottad úgy a configot?
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33251 üzenetére
sztem nem, akkor a bios beállításaid felejti el...én nem tartom valószínűnek..aztán mindig ott a kisördög...
mod.:
az elemet multimeterrel kitudod merni.
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33249 üzenetére
figyelj...elég erotikusan hangzik..de szedd ki a gépből a cuccost...rakd rá vmire (szivacs) aztán ház nélkül?! ha úgy megy akkor alaplap+ház zárlat...ha nem akkor erős alaplap gyanús..
szerk.: nekem egy régi Abit nf7-et hoztak multkor, ami a házba berakva nem volt hajnaldó felállni...kikaptam és ment...vissza raktam és nem ment...amíg rájöttem...meghülyültem..(amúgy sem vagyok normális
)
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33247 üzenetére
esetleg memtest86-nak aszem van boot alóli verziója próbáltad?
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33243 üzenetére
másik optika? sőt...ha nincs usb-s boot? windows(tudom h warez de ez van..) ubuntunak van free..(mert ugye maga az ubuntu is az..) így kizárod az olvasó hibát.
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33241 üzenetére
az ODD ide kábele? hdd-t is nézd meg.....
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33196 üzenetére
kicsit dolgoznom kell, írok később neked!
időzítések jók(vagy ha nem akarsz ramot húzni akkor 5-5-5-15.)
proci BE?! később írok!
(#33197) cajn
igen.
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33192 üzenetére
vagy a biosban vagy aida64el nézd meg a biosod verzióját, a ramodnak a frekijére lennék kiváncsi!
gondolom 1333mhz...?! a hűtő az megfelelős lesz....rakd a ramokat 1333ra, időzítést állítsd 9-9-9-24re a procinak pedig mehet 1.4v és nézd meg mit tud ezen a feszen..nem tudom, hogy a procid BE v sima...mert ha BE akkor szorójátszadozással is tudsz húzni..ha nem akkor marad az fsb..ha csak szorzó akkor minden fesz-t fixálj (vedd le autoról) gyárira, csak a cpu feszt állítsd 1.4v-ra. (igazából kezdhetnéd 1.35ön is...aztán 1.375..de az 1.4 még nem vészes fesz közelsem..) ha nagyjából értelmes példányod van...akkor 1.4el a 3.5ghz meglesz sztem..(lehet feljebb is meg lejjebb is!
)
-
vendettta
tag
válasz
Steelheart2 #33190 üzenetére
szia! 2x3ghz-en megy igaz?
mert a amit írtál az nem frekvenciát meghatározó mértékegység hanem adatmennyiséget.
Milyen hűtőd van? milyen ramjaid vannak? bios?
-
vendettta
tag
válasz
laca000 #33180 üzenetére
gyári feszed elméletben 1.3v, ha csak szorzóval dobálózol...akkor mindegyik feszt vedd le autoról és fixáld gyári értéken, a cpu-nak adj 1.35v-ot...nézd meg így stabil-e stb...(progikat gondolom itt olvasgatva már vágod..)
memória időzítéseket szintén fixáld .u.i.: lapod? bios? cpu hűtő?! mielőtt beállítod a feszt ezeket írd le...(ne hogy megsülj.)
pasztázás mikori?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged