- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
danilow #28084 üzenetére
"Az miért van hogy ha progivalemlek az órajelen(AsRock OC TUner) akkor érződik a játékoknak a tunig v agyik kevésbé szaggatnak!De ha BIOSban tuningolok akkor oylan mindtha nem cisnaotam vna semmit!?"
Túlhúzod és visszalövi a BIOS a gyárira gondolom ezért nem érzed más nem jut eszembe.
-
BRIKLY
veterán
válasz
danilow #28069 üzenetére
üdv.
újra itt vagyok, egy Athlon II X2 255 procival.
most nem a procival,hanem valami mással van problémám..
mivel elég magas az alap feszem,gondoltam,hogy kihúzom a procibol amit ezzel megy..
valószínű szép sikerem lehetne,most itt tartok:az egyik probléma az, hogy 10-15 perc prime95-nél,elkezd ciripelő hangot adni valami az alaplapon.
a másik pedig az, hogy a HW monitor lát egy érdekes hőfokot, ami 77fok alá nem megy, de terhelés alatt felmegy 100fok fölé.itt egy kép.
valószínűnek tartom, hogy valami sz@r érzékelő lehet, mert bekopcsolás után rögtön 77 fok,és onnan csak felfelé megy. NB,SB hűtve van,nem forró,,sőt,majdnem hideg. mikor megy a terhelés, akkor a proci melletti kis bizbaszok fórrók. ez nem tudom normális-evolt két sünim, azt megkapta.erről is itt egy sz@r kép.
tehát a leg zavaróbb számomra a ciripelés. mi lehet az? normális dolog ez?várom az ötleteket, tippeket,és köszönöm a segítséget előre is!
-
eight
senior tag
válasz
danilow #27161 üzenetére
Ez nem így működik.
Adott videokártyával adott játék adott felbontáson megy valahány fps-el. Ha a kérdéses szituációban nem a videokártya a szűk keresztmetszet, (tehát ha a videókártya még több fps-el is simán ki tudná rakni a játékot, csak éppen a proci nem tudja gyorsabban "utasítani" hogy mit is kéne megjeleníteni), akkor a gyorsabb (túlhajtott) procival (abban a játékban azon a felbontáson és azokkal a beállításokkal!) addig több és több fps-t fogsz kapni amig el nem éred a videokártya maximális teljesítményét, (és akkor már a videokártyát kell majd túlhajtani
). A nyert sebességnövekedés lehet 1-2 ,de akár 10-20 fps is, szóval minden szituációban más és más.
Érdemes megjegyezni, hogy az esetek lényegesen túlnyomó töbségében, inkább a videókártya szokott a szűk keresztmetszet lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest