Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulerr
őstag
válasz
Red Rebcs
üzenetére
ha egy kicsit végiggondolnád mit is írtál .....meg nézz körül már miket honnan tesztelnek. Gartulálok h szervízben melóztál rajtad kívül még 2 embertől olvastam ezt. Ha nem gond én nem vágnék fel ilyenekkel. részemről ez a téma lezárva nem kellene teleoffolni a topikot 2 percenként szült újabb hozzászólásokkal.
-
turbocfh
csendes tag
válasz
Red Rebcs
üzenetére
sztem nem a táp lesz a baja, mert előtte volt 2 napig egy gigabyte 945gzc alaplaom is, azzal ment 3,5Ghzet is ugyanezzel a konfiggal és azt birta, csak az alaplai kondig vciceregtek nagy fsb mellett.
amugy nem 8800gt vel hanem hd3850el használom.
neked a p5b-ben minden probléma nélkül sikerült húznod a procit? -
kulerr
őstag
válasz
Red Rebcs
üzenetére
nem erről van szó. persze használd ha az tetszik...de h majdnem hülyének írni a másikat mert egy olyan progit javasol amit te nem is ismersz na ez erős.Nagyon sok tesztelő program van és mind hasonló elven stresseli a hardvereket. Nem kell leszólni az OC alól tesztelő programokat. Nem rosszabbak mint a régiek ebben biztos lehetsz.
Persze aki kérdezte azt használ amit akar. -
turbocfh
csendes tag
válasz
Red Rebcs
üzenetére
hello!
Ja tudom hogy nem a legtakarékosabb proci
, de olvastan egy d805ös forumon hogy lehte őket rendesen húuzni. most egy 420wos spire tápom van, sztem annak elégnek kéne lenni. Azzal mire gondolsz hogy legyen inkább p5b? mármint hogy ne p5b-vm? sajna már már megvan. Mit jelent egyéblént a vm?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pánik a memóriapiacon
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de olvastan egy d805ös forumon hogy lehte őket rendesen húuzni. most egy 420wos spire tápom van, sztem annak elégnek kéne lenni. Azzal mire gondolsz hogy legyen inkább p5b? mármint hogy ne p5b-vm? sajna már már megvan. Mit jelent egyéblént a vm?