- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus #2481 üzenetére
az E6750-nek nyugodtan mehet az 1,5V (ennyit adjon le CPU-Z szerint is terhelés alatt)
a CM HyperTX jó kis hűtő, nem fog befuccsolni ha ennyi fesszel fog menni alatta a proci.
úgyhogy hajrá-hajrá, menni kell annak jóval többet islipi67 - Grat a brutál procihoz, korrekt eredmény
mod : 1,738V 4060MHz ?????
és még nekem mondták hogy beteg vagyok, amikor a 6750-emet 1,712V-tal küdtem meg -
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus #2473 üzenetére
Orthos-szal nem kell foglalkozni, mert van amikor hibátlan órajelre is hibát dob ki.
(ez Wolf procikra kiemelten igaz !!!!!)
ha tutira akarsz menni akkor Prime95 ( a legújabb a 25,6-os verzió)
ezen lefuttatod a SMALL FTTs tesztet, max 2-3 óra hiba nélkül már tuti stabil. (ez csak a procit terheli majd, a ramokat békén hagyja)
utána amikor ez megvan, akkor elindítassz egy WinRAR benchmarkot. ez a ramot fogja a föld alá döngölni, így meggyőződhetsz hogy azok se hibáznak.
kb 800-1000MB-ig hagyd futni, és ha simán végigfut, akkor megnyugodhatsz hogy stabil a cucc.az Orthos-t meg el kell felejteni
sok sikert
-
lipi67
nagyúr
válasz
Lateralus #2471 üzenetére
Én(bár nem szeretem)ORTHOS párti vagyok.S pont azért amiért utálom.Fűt rendesen.Viszont ha na 1-2 órát kibír,nyáron nem lesznek gondjaim.Tudom,mondhatnád,hogy 20perc után(vagy hamarabb)már úgy se melegedik jobban,ez is igaz,de fűti a ez egész cuccot belül,s a procitnak se mind1,hogy meddig bírja.
Ezt így nyár előtt jó kitapasztalni.Másrész viszont nem azt futtatom nap mint nap,így ha egy tuningot én stabilnak érzek,szégyen ide-szégyen oda,teszek rá.
Blend 9-es prioritással az ok.
Ujraindulás.Ha kifagy,vagy kékhalál (főleg kékhalál)at tuti feszhiány.Az ujraindulás....nem kimondottan.Azért az északi hídnak adj egy kis feszt,hátha..(vagy vegyél le belőle!!!,lehet,hogy az melegedik túl)
birozoli7800:Vannak ismerőseim u.ebben a cipőben!S még nem szállt el nekik vga,bár szerintem sem egészséges dolog.(Nálam pl,sokszor van,hogy direk én emelem ,de max 105-re)
Ha magamnak csinálnám ,én merném,de én hülye vok.Mást..mást lebeszélnék róla.-Amilyen szerencsétlen vok,tuti neki elszáll..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged