Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus
üzenetére
az E6750-nek nyugodtan mehet az 1,5V (ennyit adjon le CPU-Z szerint is terhelés alatt)
a CM HyperTX jó kis hűtő, nem fog befuccsolni ha ennyi fesszel fog menni alatta a proci.
úgyhogy hajrá-hajrá, menni kell annak jóval többet is
lipi67 - Grat a brutál procihoz, korrekt eredmény

mod : 1,738V 4060MHz ?????
és még nekem mondták hogy beteg vagyok, amikor a 6750-emet 1,712V-tal küdtem meg
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus
üzenetére
Orthos-szal nem kell foglalkozni, mert van amikor hibátlan órajelre is hibát dob ki.
(ez Wolf procikra kiemelten igaz !!!!!)
ha tutira akarsz menni akkor Prime95 ( a legújabb a 25,6-os verzió)
ezen lefuttatod a SMALL FTTs tesztet, max 2-3 óra hiba nélkül már tuti stabil. (ez csak a procit terheli majd, a ramokat békén hagyja)
utána amikor ez megvan, akkor elindítassz egy WinRAR benchmarkot. ez a ramot fogja a föld alá döngölni, így meggyőződhetsz hogy azok se hibáznak.
kb 800-1000MB-ig hagyd futni, és ha simán végigfut, akkor megnyugodhatsz hogy stabil a cucc.az Orthos-t meg el kell felejteni
sok sikert 
-
lipi67
nagyúr
válasz
Lateralus
üzenetére
Én(bár nem szeretem)ORTHOS párti vagyok.S pont azért amiért utálom.Fűt rendesen.Viszont ha na 1-2 órát kibír,nyáron nem lesznek gondjaim.Tudom,mondhatnád,hogy 20perc után(vagy hamarabb)már úgy se melegedik jobban,ez is igaz,de fűti a ez egész cuccot belül,s a procitnak se mind1,hogy meddig bírja.
Ezt így nyár előtt jó kitapasztalni.Másrész viszont nem azt futtatom nap mint nap,így ha egy tuningot én stabilnak érzek,szégyen ide-szégyen oda,teszek rá.
Blend 9-es prioritással az ok.
Ujraindulás.Ha kifagy,vagy kékhalál (főleg kékhalál)at tuti feszhiány.Az ujraindulás....nem kimondottan.Azért az északi hídnak adj egy kis feszt,hátha..(vagy vegyél le belőle!!!,lehet,hogy az melegedik túl)
birozoli7800:Vannak ismerőseim u.ebben a cipőben!S még nem szállt el nekik vga,bár szerintem sem egészséges dolog.(Nálam pl,sokszor van,hogy direk én emelem ,de max 105-re)
Ha magamnak csinálnám ,én merném,de én hülye vok.Mást..mást lebeszélnék róla.-Amilyen szerencsétlen vok,tuti neki elszáll..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Call of Duty: Black Ops 7
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- AMD Ryzen 7 3800X 8-Core 3.9GHz AM4 Box processzor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

sok sikert