- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Saca0311 #1071 üzenetére
De, csak néha viccelődünk is azé
Vista vs Xp: Személy szerint nem szeretnék itt is elindítani egy vitát erről az egészről, van már erre pár topik
Annyit tennék hozzá csak, hogy valaki írta, hogy Xp nem szereti a tuningot... na ez hülyeség, Vista előtt is volt tuning, nem is kevés ugyebár
Az azonban lehetséges (sőt, a Vista megjelenésekor volt is rá precedens), hogy Vista alatt jobban kijön, ha instabil a rendszer. Sokaknak volt olyan, hogy azt a beállítást, amin ment XP alatt a cumó, azt a Vista kékhalállal hálálta meg (mint mondtátok, más a memóriakezelés, meg még egy csomó minden, érzékenyebb a drága, na). Sőt, emlékeztek, még videókareszt sem lehetett egy csomó ideig húzni alatta, mert nem volt megfelelő program, ami helyesen működött volna... Szerencsére ez már elmúlt, sőt, én bátran ki merem jelenteni, hogy Vista alatt sem rosszabb az élet, nekem legalábbis fél éve biztos az van, és pár bosszankodáson kívül nem volt gondom se tuningal, se magával a rendszerrel.
Magyarul nem mérvadó, hogy milyen rendszer van fent a gépen, a tuning a hardver elemektől fog függeni.
-
zsid
senior tag
válasz
Saca0311 #1059 üzenetére
Helló
Nekem a sempronom majdnem egy évig ment 2,4GHzen a K8N ben és semmi baja nem lett a lapnak
Én egy Samsung TCCCvel és egy Hynix D43-mal nyomultam,472MHz-ig bírták a 2,5-3-3-5 1T időzítéseket, a felett csak a 3-3-3-8 2T-t próbáltam.
Ha jól emléxem akkor a rendszerem akkor volt a legjobb, amikor a proci nemvolt 2,4GHzre húzva,hanem a ram volt túlpörgetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- Jogász topic
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged