- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #960 üzenetére
Szóval ha a proci nem bírja a terhelést, akkor a program kiírja hogy pl: "test failed!", vagy lefagy az egész gép?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
einfuhlung #958 üzenetére
Nekem 2417Mhz-en.
FSB:210 Ha 1Mhz(211) is tovabb teszem a szorzot akkor mar be sem kapcsol!
Szorzo:11,5
Fesz:1,35V(Pedig a V-ot is felemeltem ez a max)
Mem:1,9V
HT:1050Mhz.Elobb irt egyik kolega egy privit hogy jojjek ide itt mindent megtudhatok es o mondta hogy nem volna szabad tullepni az 1000Hmz(HT),mert hogy valahogy karosodhat is vagy mi!!![Ezt irta priviben] -
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #951 üzenetére
Ha othos-sal teszteled, és leáll, akkor jön egy helyre kis hibaüzenet, vagy lefagy a gép/kékhalál? mármint ezzek tönkre lehet vágni a procit? (úgy értem óvatos FSB emeléssel, és ha a feszhez nem nyúlok. Ha adok neki 5V-ot biztos leég
)
-
varga911
senior tag
válasz
einfuhlung #955 üzenetére
Tanáncsos kiírni CD-re, és életed végéig jó lesz.
Ha 3-4x végigfut hiba nélkül (pass), akkor stabilnak mondható, de ha van időd hagyd ott éjszakára.
-
varga911
senior tag
válasz
einfuhlung #953 üzenetére
Mindegyik mást tesztel. A Small FFTs a processzort terheli, a Large in-place FFTs memóriát(erre jobban ajánlott memtest86-ot használni, ugyanis windows alól nem lehet a teljes memóriaterületet allokálni), Blend mindenből egy kicsit. A többivel nem érdemes foglalkozni.
-
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #947 üzenetére
Az FSB-t a BIOS-ban emeled, vagy valami programmal a windows alatt? És az orthos-nál melyik tesztet érdemes használni? Én is mostanában próbálkoznék ugyanolyan procival, mint ami neked van.
-
Chaser
legenda
válasz
einfuhlung #947 üzenetére
"hogy tudom azt beállítani hogy a memória 800 mhz-en menjen viszont a procit tudjam húzni?"...visszaosztod a ramot. 1ébként semmi baja nem lesz, ha orthos és progik alatt nem hibázik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged