Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #960 üzenetére
Szóval ha a proci nem bírja a terhelést, akkor a program kiírja hogy pl: "test failed!", vagy lefagy az egész gép?
-
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #951 üzenetére
Ha othos-sal teszteled, és leáll, akkor jön egy helyre kis hibaüzenet, vagy lefagy a gép/kékhalál? mármint ezzek tönkre lehet vágni a procit? (úgy értem óvatos FSB emeléssel, és ha a feszhez nem nyúlok. Ha adok neki 5V-ot biztos leég
)
-
Yooha
aktív tag
válasz
einfuhlung #947 üzenetére
Az FSB-t a BIOS-ban emeled, vagy valami programmal a windows alatt? És az orthos-nál melyik tesztet érdemes használni? Én is mostanában próbálkoznék ugyanolyan procival, mint ami neked van.
-
Yooha
aktív tag
Remélem nem nagyon láma a kérdés, a topik címéhez mindenesetre passzol:
Van egy új procim, egy X2 4400+ EE, 11,5*220=2300 MHz értékekkel. Hozzá 2x1 GB 667-es RAM-ok. Anno a régi procival/RAM-mal ez utóbbit 800-ról visszavettem 667-re, és akkor jobban ment a tuning (mondjuk eléggé antituning lapom van, ezért az elért 10%-os emelést már sikernek vettem). A kérdésem:
A fent említett procihoz elég-e a 667-es RAM, ill. vajon az FSB/szorzó emelésével érek-e el jó eredményt? Tudom, pontos választ csak kipróbálással kapok, de mégis...
Plusz anno az egymagos procim FSB-jét a Clockgen-el emeltem, és az OCCT-vel teszteltem, és csak az így stabilnak találtatott értékeket írtam be a BIOS-ba. Viszont most az itt olvasott Orthos program az alap órajelet látja, hiába emelem a Clockgen-nel, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest