- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
IO.sys #46107 üzenetére
Jó hát, mondják, hogy semmi értelme emelgetni az órajelet, oké tényleg nem sok értelme, de azért melóban elég halál böngészni tuning mentes gépen. Otthon megszokom, hogy 4GHz-en jár fixen bent meg speedstep szépen leveszi olvasás közben a cerkát, aztán kattintok egy linkre azon persze lesz valami összecsapott script, valami fincsi java, de elé azé’ kell a teljes képernyős flash reklám én meg csak fojtogatom a patkányt a markomban, hogy mi a tosz van már. Semmit nem ér az optikás net ilyen energiatakarékos vackokon. Értem én, hogy zöld bolygó, csak ha eleve egy cerka proci annak miért kell levenni az órajelét is könyörgöm? Amikor amúgy is jó ha 30W. Legalább egyetlen magja mehetne max órajelen 24/7-ben. Mese, hogy egyből kapcsol a speedstep és nincs különbség, állandóan várni kell. Már tiszta cipőtalp a ház széle, pedig nem is rugdosom. Annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest