Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Kedves kolléga és fórum társaim, kommentemböl véletlenül lemaradt a configom leírása de most pótolom.
A lényeg megoldás megvan.

Alaplapom egy Gigabyte GA-MA69VM-S2 és bios-f2 verzió val működik jelenleg is.
CPU típusa: DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+
A ramok 2x1GB GeIL CL4-4-4 DDR2-800 -as 2,1-voltosak mind, dim1 és dim2 -ben vannak jelenleg.
A dim3 és dim4 -be tettem még rammot 2x1GB GeIL CL4-4-4 DDR2-800 -ast, hogy 4Gb rammom legyen, de gépem bekapcsolása után, meglepődtem hogy kifütyüli és bios postig nem jut el.
A rammokat külön párban teszteltem 24-órán át és semmi hibát nem írt ki a memtest.
A lényeg gépem stabilan működik külön külön mid a két 2Gb ram modullal, de 4 modullal egyszerre nem??
A biost idáig sosem kellet macerálnom mert csak 2Gb rammot használtam, Win Xp-m hez de váltanom kellet w 7-e gyereknek a kívánságára mert ő játszani is szeretne kedvenc játékával....................A lényeg megoldás a következő volt, hátha más is belefutna a ram mizériába mint én is.
A rammokkal sakkoztam és siker a vége, nem kifütyüli alaplapom és bios postig simán működik is.
Ezután gondoltam egyet a sok macera után, mert 24-óra próbálkozás után elegem lett, hogy biost frissítek.
A bios upgrade F2 -röl F9 -re és bios defaultra állítása és újrainditása a gépnek..
A megoldás ez-és nem is kell a 2,1-volton elakadni mert 1.8 -volton is üzemel, gond és probléma nélkül is a ram, mind a 4Gb.A win7 végre seper a gépemen és a gyerek is örül ennek.
Üdvözlettel: István László
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő