- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lucky750
tag
válasz
Speed®
üzenetére
Én, mert??? Én tudom, hogy működik a procim, ő okoskodott. És nem kell megint elmondani azt amit már elmondtam, leírtam 10X, hogy mér megy 4.1 ghz-en Pár ember számára ez érthetetlen, Jézusom XDXDDXD Nyilván nem olvasok el olyant amit belinkelek, nem?! Neked kéne inkább elolvasni amit én írtam. HOGY SEGÍTSÉGET KÉREK, HOGY MIT HOGYAN ÁLLÍTSAK NEM OKOSKODÁST. Lehet ami neki jó volt az nálam nem jönne be, tudod nekem nem 1800 Mhz-es a memoriám de ne zavarjon. Hát kurvára nincs minden leírva benne, mert egyrészt nekem teljesen más a menü, másrészt fogalmam sincs mit állítsak pontosan, van 1000 opcio. Meg szerinted mér írtam le a konfigom? A gyerek a cikkben is hülyeséget írt ,mert 43X szorzót is be lehet állítani, csak ahhoz, hogy annyin menjen is húzni kell mást is. Védd csak azt az embert, gratulálok, téged minősít, de rajtam kívül is elmondta más, hogy hülyeségeket beszél, te is kezet foghatsz vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- Metal topik
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi