- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedydb23
senior tag
válasz
Mantin #39179 üzenetére
Igazából én nem szoktam ilyen teszteket csinálni, de 78 fokot nálam még 1 proci se produkált...
Kivéve a mostani E8400 amikor a szorzót babráltam akkor 5 mp-ig 90 fokos volt BIOS-ban, aztán egyből lőttem is ki...50 fok az tökéletes játék közben, ha már 70 körül lenne játék alatt is akkor gondolkodnék egy újra pasztázáson, és ha az se javítana akkor egy torony hűtésen...
Szerk.:
Nálam most egy Cooler Master DI5-9GDPB-P3-GP hűti a C2D E8400 procit, alapjáraton 37-38 fok mind a két mag és a külső hő meg 48 körül van!De Full HD videó nézés után 50 fok körül volt a mag, tehát nekem se a legjobb a hűtésem... Ezért is veszek fizu után egy Scythe Ninja 2-őt ha minden összejön!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mozilla Firefox
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest