- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Bármilyen meglepő kedvenc játékaim egyikét a COD: MV2-t (cod6) extra beállításokkal 1920*1080-as felbontáson, minden bekapcsolva, adj Isten 4x antialiasing-gal (ennyi a max cod6-ban) 55-95fps-t produkált... Mindenféle tuning nélkül, úgy hogy a ramot is visszavettem 800mhz-ra.
Csókolom!
-
Dyingsoul
veterán
Nagyon irigykedhetsz, hogy már másodjára adsz annak hangot, hogy nincs értelme 6 giga ramnak....
Először is nem csak játékra használom a gépet. Win7 alatt (aminek ugye alapból 2 giga ram az igénye hivatalosan, msot ebbe ne menjünk bele, mert kevesebbel is elfut, a lényeg hogy egy alapból ramigényes oprendszer), belövöm az adobe after effects- photoshop- soundbooth triót, emellett megy a böngésző, media player, esetleg külön zenelejátszó, fájlkezelők, egyebek és hidd el hogy mindez bizony megzabálja a ramot! Ahhoz, hogy zökkenőmentesen dolgozzak szükségem volt a 2 gigám bővítésére és igen, bevállaltam, hogy 6 giga ram legyen a gépemben, mert már többet nem fogom bővíteni ezt a gépet, szóval már igen, benne van a ram és akármilyen felesleges benne is fog maradni, akár tetszik akár nem. Nem ebben kértem véleményt szerintem, ennek ellenére már másodjára blamálsz le.Köszönöm a lényegre törő segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Windows Insider Program
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest