Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSiMi_
tag
Hát, nem tudom, valahogy most Benchmarkoltam, és elszomorított... 31,2 fps. In game, meg ha esik az eső, és sok redőr követ, lemegy a béka segge alá is (ilyen 19-20) :S Szóval nem tudom, megpróbálom azt ami az ezelőtti biztos pont volt... ha azzal nem megy akkor mi legyen? Akkor tönkre ment valami, nem??
(Füst nem volt, de nagyon nem akart elindulni, és amikor bőven adtam feszt neki akkor sem ment jól! és azt is próbáltam, h 5-6-6-18 de így sem, én arra is gondoltam, hogy nem-e lehet, hogy a ram túlhevül 2,2v+ 2óra Prime...)SZERK.: ez volt az előző stabil. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Megette az internet felét az AI?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest