- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
-
-
ETOM
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
-
törölt tag
válasz
BRIKLY #19822 üzenetére
semmiképp, amúgyis fordítva előbb megtörténhet, magyarán a noti szétvágja a procit magasabb fesz miatt, ésatöbbi, de a noti semmiképp nem sérül.
szvsz ha kikötöttél a t5600 mellett amit fentebb kitárgyaltunk, akkor menni fog. de azért ugye tudod, hogy csak a saját felelősségedre mindent.
tuning témára vissza : van valami tartós műveleti teszt féleség amivel stabilitást tudok ellenőrizni, de úgy, hogy közben látom a hőfokot???
-
törölt tag
válasz
BRIKLY #19808 üzenetére
T5600-as az ebayon nemigen van 8000HUF felett, igaz nem mindenki postázik magyarhonba ... van paypalod?
azonkívül biztos vagy te abban, hogy az a +300MHz észrevehetően javítaná az összteljesítményt? Szerintem mért eredményeken kívül észre sem vennéd.
És majdnem biztos vagyok abban is hogy a laptopodban nem módosítható az FSB. ergo nagyobb proci a nyerő
-
törölt tag
válasz
BRIKLY #19806 üzenetére
az angol forumon az illető egy T5600-at rakatott a gépbe, megy is viszont a hűtéssel kapcsolatban vannak vélt vagy valós problémái, illetve időnként fagyogat neki, de azt mondják, valószínűleg nem a proci végett. Végülis nem olvastam végig.
ergo t5600 jo bele
a proci [itt] és 5-6000 forintos áron már hozzájutsz.
esetleg ennél nagyobbat vagy olcsóbbat szeretnél?
nagyobbat azért nem merek javasolni mert a hűtés valóban döntő lehet .. meg notiknál sosem tudhatod. párat uppoltam már korábban haveroknak, többnyire a kinézett procival el is indult. de volt hogy másikat kellett néznem bele.
-
törölt tag
válasz
BRIKLY #19801 üzenetére
én azt mondanám dobd ki belőle a cerkát és rakj bele egy T2060-at, ez első blikkre megfelel az alaplapodra, a proci maga pár ezrestől kapható már.
még azért utánanázek neked ha gondolod hogy biztosan kompatibilis e, de elsőre úgy tűnik,. jó bele... lehet h a t5200 is jó bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest