Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26244 üzenetére
Azért én a lapot nem bántam meg bármikor lesz pénzem és ez a 7750 elfogy beledobhatok egy 6 magost (a jelenlegi max.) meg OC is jobban megy +van 2db PCI-e csati is egyéb őrültségekre.
Megértelek én se nagyon tudtam szerezni. Itt is ritka a segítség.. ha valami kell általában magam kellem összekaparni.
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26242 üzenetére
Persze én is figyelembe vettem amikor lapot vettem.
Mire gondoltál egy kis proci tesztre lapomba?
Akkor messze vagy gondolom pedig 2 perc alatt ki lehet kapni gépemből cuccost szépen van elrendezve minden ha valamit szerelni kellene gyorsan menjen"egyébként valahogy éreztem hogy azon a környéken laksz.. a stílusod,és segítőkészséged árulkodik."
hehe eddig nem tudtam ezt, de lehetséges -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26240 üzenetére
Nem tom biztos jobb h 1800MHz.. ebbe 1.8ghz mióta megvettem azóta nem állítgattam.
Soprontól nem messze egy kis városba lakom
ui még ennyi:
"A HT órajelét lehetőleg tartsuk mindig 2000MHz közelében, mivel az emelése nincs túlságosan nagy hatással a gép összteljesítményére, kivéve abban az esetben, ha fontos az IGP teljesítménye. Ekkor ugyanis a GPU a HyperTransport-on keresztül fér hozzá a RAM videó memória gyanánt elkülönített szekciójához (UMA)."
1000és1800 között lehet van vmi, de nem drasztikus. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26235 üzenetére
Az a proci csak 65W volt, de VGA tényleg többet evett.. akkor marad a lap.. (csak nehogy csere után is szívózzon akkor meg proci vagy táp esélyes.)
Hogy érted a 2*800Mhz HT-t?
Ha hypertransport akkor 800 alatt lassul, de 1000MHz-re miért nem rakod szorzóval húzunk nem emelkedik. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26228 üzenetére
Nem tudom mi ez, de ezt írták róla:
"It's not for vdroop, Asus only fixed that in the P5K series and called it "Voltage Damper"
It's will allow you to increase the cpu voltage. Once you've maxed out the vcore setting, you can use this to add even more.......but you'll need some very good cooling!
Ez alapján disabled maradjon, de azért még várhatsz választ mer nem 100%
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26198 üzenetére
Látom írtál másik topikba sztem is lap.. csak tippelgetek hátha segít valami. Am 7750 alá nem árt egy ACC-vel ellátott SB750-es lap jobban/stabilabban megy vele a tuning. Nekem volt ez előtt egy ACC nélküli SB650-es gigabyte még 3.1GHz se sikerült stabilizálni. 3-at meg detto megy/ment nálam is alapfeszen.
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
Kis péntek esti unalom: 3.5GHz
ui. jah már szombat
-
ETOM
addikt
-
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25493 üzenetére
Jó tudni ezt kövi karim lehet, hogy ATI lesz.
Szerencsére (kopp kopp kopp) azt hiszem sikerült találnom egy 3.4GHz stabil beállítást.1.4500v CPU, 1.3250v NB [link]
Igaz még tesztek alatt áll, de linX már lefutott jó pont.BRIKLY: Áhh 1.7V
0/24-re kell nekem akármilyen szépen is mutat a 4 GHz meg ahhoz lehet még a C.M V10 is kevés lenne.
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25483 üzenetére
Tudom csak ATI-nál nem tudom, hogy megy én szoftveres húzást nem szoktam alkalmazni csak tesztre előtte
Kis porci kérdés: 7750-nek mennyi feszt lehet adni? Külföldi fórumokon 1.5v alatt írják. Nem tudom ellenőrizni menyit kap mert összevissza mérnek progik, de bios alapján mintha kicsit alulfeszelne lap vagy asrockra nem jellemző?
-
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25380 üzenetére
Hát igen sajnos.. egyébként nem hülyeség én is gondoltam rá, de lusta vagyok eladogatni ezt is egy csúcsra fejlesztett p4-böl hoztam össze eladogatással.
Jó lenne vmi x4 vagy egy x2 ami oldható és szép GHz-eket menne.
ui. De ha belegondolok csak procit kéne eladni és hozzácsapni egy kis összeget mert jó az alaplapom még x6-ok is bele mennek mással mindennel elégedett vagyok.Elöször viszont belevágok még 1 VGAt a meghalt 8800GT helyére és meglátom akkor mennyire leszek elégedett.
-
ETOM
addikt
-
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25311 üzenetére
Oksa, de ám a 3.3GHz - 2400MHz NB az ki lett teszteltve teljesen.
Visszatoltam nb meg feszültségét alapra meg ramokat is 50 másodperc alatt hibázott, visszatoltam nb-nek az 1.3v-t és a gyári 1800MHz proci 3.4GHz ramok default. Megy a teszt még, 10en percen belül szokott hibázni nem sokára írom fejleményeket. -
ETOM
addikt
válasz
darál0w #25301 üzenetére
Kellene egy kis help
Unatkoztam kicsitneki álltam még 100MHz-t kipréselni konfigombol.. de nem nagyon akarja mindig minden körülmények között hibázik teszt alatt.
AMD 7750 BE 3.3GHz 1.4250v
NB 2400MHz 1.3v
2x1GB Kingmax 1066MHz 5-6-6-15
Chieftec 400W
VGA az most integrált HD3300 128MB-al alaplapon.3.3GHz tesztelve stabil, 3.4 probálom 17x200 fellálásal 1.45v is hibázik más lenne a gyengus vagy az IGP fogja vissza, esetleg fesz kevés?
köszi -
ETOM
addikt
Hi! Miért van az hogyha programmal nézem akkor több a fesz mint ami biosba van beállítva pl. 1.4250v van beállítva, de nyúzás után:
1.53v meg ha jól emlékszem volt 1.55is. de kétlem h 50-52 fok lenne 1.55v-al félremérhet az alaplap?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged