- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigilante
őstag
a PC probe II ha AUTO-n van ha be van állítva valami mindig ugyanazt az értéket mutatja a feszültségeknél.
-
Vigilante
őstag
Hát csak úgy tűnt megint beszarik és nemtudom de lehet ha 420w-os táp lenne a kevés?
9600GT (1GB)
e8400 (3,6GHz)
2x2GB kingstone ddr2 (800MHz) -
Vigilante
őstag
nah most láttam meg h a chipset settingsbe lehet állítani a ram időzítéseket most 5 5 5 15 -n van és most így úgy tűnik h megy a GTA 4 3,6 GHz-en fagyás nélkül és minden AUTO-n van ami árammal kapcsolatos ramok 667 ről 800-ra húzva (FSB 400MHz).
-
Vigilante
őstag
Hát kipróbáltam az összes beállítással és mint ha nem is emelkedne a VCORE, amikor megnéztem a PC PRobe II -vel.
És a GTA 4 megint kifagy, első 2 -re csak a VGA-m mert elszáll akép pár secre, aztán következőre jön a kék halál! -
Vigilante
őstag
65 fokot ír az miközben a PC PRobe II meg csak 45 fokot,de sztem az az igaz mert azt ajánlották a laphoz is. a Fesz különben 1.25v-on van a VCORE-ban.
a Manualban nincs túl sok leírás, egyébként ez a lapom: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=xs6iinKxu0y5agcga Manualban meg ennyit találtam a fasz állításokról:http://img410.imageshack.us/img410/9762/fesz.jpg
Most mennem kell fél 11 fele leszek csak addig nemtudnád leírni h azokkal a fesz beállításokkal h tudnám stabilizálni a gépem?
-
Vigilante
őstag
Hát most AUTo-n van a RAM sebessége szal lehet h az most 667-en használja.
Csak valahogy zat kéne megtudnom, hogy érdemes lenne e egy jobb hűtőt vennem.
és hogy lehetne ezekkel a minimális fesz állítási lehetőségekkle kihozni valamit a lapból. -
Vigilante
őstag
Hi all ma vettem egy Asus P5KPL-AM lapot és a problémemám a következő: 400FSB
9-es szorzóval az-az 3600MHz (ez egy e8400 c0)
egy 420W-os táppal és 2x2GB KIngstone 667MHz-es rammal használom.
A lényeg hogy ha karaom emelni a feszt a gép vagy bootolásnál áll le vagy ha csak +50mv-t adok neki akkor a windows-ba belépéskor áll le a gép teljesen.
Ha valaki tudna egy részletes magyarázatot adni egy e8400 és egy p5kpl-am lap tuningolási lehetőségeiről azt nagyon megköszönnöm. Jah és a GTA 4 pl így 400x9-en (alapfeszen), megy 1-2 percet aztán kék halál... talán valamit a ramokkal kéne kezdeni már ha lehet egy 667-essel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Call of Duty: Warzone
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hálózatokról alaposan
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged