Hirdetés
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31 #47006 üzenetére
Sziasztok! Elkezdtem foglalkozni, a tvboxom hűtésével, mert ami jelenleg volt rajta, az gagyi, és igen, nem igen jó a passzív hűtése, aktív használatkor felment a cpu hőtfok 75fok fölé, és kézzel is érezhetően meleg volt a box, azt találtam ki hogy egy lyukat csinálok a közepére, ahol a hő azonnal el tud távozni, és bevált, nem szép, de majd alakítgatok rajta, nagyon lefogta a hő eltávozását a müanyag lapka,
[link] de ezek után, bármit csinálok vele nem megy fel 70fokig sem, nem szép, de agyalok azon hogy hogy tegyem szebbé, vagy le takarom egy ventivel íme a kép. [link]
Szerintetek mivel járnék jobban, egy ventinlátorral a tetején ami adná a hideget a cpunak, vagy egy nagyobb passzív hűtővel.De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.
De mi a tökömért raknak bele ilyen fostalicska hűtőbordát?kétszer nagyobbat tennék bele vagy szélesebbet, nem ezek a külsőre mentek, de baszhatják ha kiég a cpu (: a hő elvezetés hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest