Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Sziasztok! Elkezdtem foglalkozni, a tvboxom hűtésével, mert ami jelenleg volt rajta, az gagyi, és igen, nem igen jó a passzív hűtése, aktív használatkor felment a cpu hőtfok 75fok fölé, és kézzel is érezhetően meleg volt a box, azt találtam ki hogy egy lyukat csinálok a közepére, ahol a hő azonnal el tud távozni, és bevált, nem szép, de majd alakítgatok rajta, nagyon lefogta a hő eltávozását a müanyag lapka,
[link] de ezek után, bármit csinálok vele nem megy fel 70fokig sem, nem szép, de agyalok azon hogy hogy tegyem szebbé, vagy le takarom egy ventivel íme a kép. [link]
Szerintetek mivel járnék jobban, egy ventinlátorral a tetején ami adná a hideget a cpunak, vagy egy nagyobb passzív hűtővel.
De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.
De mi a tökömért raknak bele ilyen fostalicska hűtőbordát?
kétszer nagyobbat tennék bele vagy szélesebbet, nem ezek a külsőre mentek, de baszhatják ha kiég a cpu (: a hő elvezetés hiányában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Eredeti játékok OFF topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
De már ez is sokat számított, eddig az egész box melegedett, fizikailag, mert nem tudott hol el távozni a hő. LOL. úgy faragtam rajta lyukat, hogy leválasztottam az előlapot, le csavaroztam, értelem szerűen, hogy a panel ne sérüljön.