- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Bocsi hogy ide írok, de nem találtam olyan topikot ,ahol külön foglalkoznának processzor problémákkal. Szóval a gépem kezd bekattanni. Nem tudom hogy ram vagy processzor hiba lehet-e az oka. A jelenség a következő : 3dmark-oknál egyszerűen újraindul a gép, vagy bejön a winfos kék hibajelzés ablak bizonyos videók után, a cpu teszt-ig még csak el sem jut. Cod 2 vel és COH-hal szoktam játszani. Azokból meg egyszerűen kilép. Ma meg már a mozillám is kilépkedett. Prime95 -nél meg ilyeneket írt ki : "0x8109a158" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
Ilyen memóriacím-hivatkozásokkal lép ki a játékokból meg mozillából is. memtest86-ot is futtattam. Először 4100 hibát talált. Aztán nagyobb feszültséget meg késleltetést adtam a ramoknak, aztán minden szép és jó volt, nem talált egy hibát sem, ment minden...két hétig. Azóta egyre gyakrabban szállja meg a gép szelleme.
Ha valaki tudna vmi okosat mondani, azt szívesen fogadnám.
Tisztelettel : Dangerzone
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-12900 OEM eladó
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest