- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nazo
tag
válasz
koxkids #52215 üzenetére
Ne az EESZT-nek írj! 3 hónap múlva amikor majd válaszolnak megírják, hogy ahhoz kell fordulni aki beadta. Tehát a háziorvosod, vagy az oltópontot keressed, ahol kaptad, ők tudják pótolni. (Nem vicc, én Szeptemberben írtam hasonló miatt, Decemberben válaszoltak. Addigra megoldotta persze a háziorvosom)
-
fatal`
titán
válasz
koxkids #52203 üzenetére
Már benne kéne lennie. Én is 2 sputnikra kaptam pfizert még szeptemberben. Szerintem már akkor jött az e-mail az eesztből, hogy bekerült, amikor még nagyon ki se jöttem az épületből.
De szerintem van olyan oltópont, ahol csak a nap végén viszik fel őket, úgyhogy 1-2 napot még várj szerintem mielőtt írsz az ügyfélszolgálatnak.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
koxkids #40991 üzenetére
Akkor ebbol az jott ki, hogy egy hete kellett volna harmadik oltas? Ranezesre kb. En a mostani hullamban elore nem meregetnek, kernek oltast mindenkeppen. Majusi oltast mindenkeppen erdemes boostolni, nagyon max. akkor nem, ha kozben megfertozodott az ember. Amig meretnem, azzal vesztenem az idot.
Kozben Milak duplazik. Gondolom szetveti az orom.
-
-
válasz
koxkids #39980 üzenetére
Mit jelent az, hogy nagyon magas? Mi az a szint, amitől már nem nagyon magas?
Persze ez a te döntésed. Én semmi logikát nem látok abban, hogy miért ne oltassam be magam a negyedik hullám felfutásán a májusi szputnyik után. Így erre a hullámra kimaxoltad magad, jövőre meg majd meglátjuk mi lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- DUNE médialejátszók topicja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DOOM - The Dark Ages
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest