- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Véralvadási problémák az adeno oltásoknál volt téma mrnsnél nem. De nem valószínű mert már régen kaptad.
Én rákeresnék és rá is kérdeznék ha tényleg találsz vmit vszeg teszteltetnék.
Előnyös tudni miért van véralvadási problémád genetikusan. Rengeteg minden szűrhető. pl leiden. Nekem volt hematologiai kivizsgálásom vmi 20cső vért vettek.
A Thai Box ilyen eü problémával sztem nem az ideális sport ha ilyen gondod van. Edzésenként jellemzően van min 100+ tédrugás blokk. De olyan máshol brutalitásuk miatt tiltott technikák mint könyök, repülő rúgás, térd alaptechnika és csak egyszer ne blokkolj helyesen egy pl klincs térdet.
+1 hematológia (is) szakorvos/szakbarbár vonal körzeti nem a téma szakbarbára. Ahogy körzeti nem is szem szakbarbár azaz szemész és nem is műt.
-
tisn
addikt
(egy apró bibi még, mostanában jártam a hematológián egy 2 tenyérnyi bevérzés miatt, a doki szerint a pfizer volt az egyik ami felerősítette a vérképem alapján amúgy is meglévő vérzékenységet(örökletes szerinte a leletek alapján)
tesztre 1 szavazat, ha egyeb komoly veszelyeztetettseget okozo bajod nincs. ha nem jelenik meg valami uberdurva varians, nem is adatnek be tobbet a helyedben.de inkabb valami dokival konzultalj, ne forumos velemenyek alapjan donts.
-
Ringman
félisten
eu-nak leadott stat szerint (ami pár napos is lehet), eddig 530k oltás történt szputnyikkal, szóval az is lehet, hogy egy olyan oltást sem adtak be, amelyikhez nincs meg a hozzá passzoló 2. dózis.
ha esetleg van arról hazai adat, hogy oszlik meg a beadott shotok száma, az hasznos lenne
-
daneel_hu
addikt
Astrazenekarosoktól hallom, hogy baromi gáz az oltási reakció.
De a topikban is szinte mindenki ezt írja. Nekem 4 közvetlen ismerősőm van, 2 napra kifeküdtek.Azért ehhez képest a Sputnik V oltási reakciója semmi.
Nem mondom, hogy nem voltam 1 napra agyoncsapva, de láz pl semmi. Kis fejfájások, szédülgetések.
Olyan mintha kocsmáztam volna, és grátisz még össze is vertek mellé.Covid19-hez képest ez 0,0001%, elviselhető. PONT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest