Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
sziasztok, elég mérges és dühös vagyok, biztos ez mondatja velem. Nagyanyám 80 évesen belehalt a covidba, múlt pénteken vitték be a kórházba, reggel telefonáltak, hogy elment. A kórháznak nem kellett volna hamarabb szólnia, hogy az állapota alapján napokon belül meghalhat? Nem lehetne a hozzátartozóknak elbúcsúzni? Nem hiszem el, hogy előző nap nem látták már az eredményein, hogy hamarosan eltávozhat. Baromi dühös vagyok emiatt. Amiatt is, amilyen bánásmódban részesült, és amennyire nem működött a tájékoztatás (volt nap, hogy el se lehetett érni a kórházat, nem vette fel az osztály a telefont, semmit se tudtunk). Egy-egy nővér iszonyatosan bunkó és alpári stílusban beszélt. Én értem, hogy az egészségügy nullán van, de könyörgöm, ha valaki nem akarja / tudja végezni a munkáját, takarodjon a kórházból. El se tudom képzelni, hogy ha valaki egy telefonbeszélgetés során ilyen, hogy viselkedik a betegekkel. Megbántani senkit se akarok, a harag mondatja ezt velem, de muszáj volt kiadnom legalább itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Steam Deck
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest