- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Én eddig csak meglévő rendszert titkositottam vele.. tehát elöször telepitettem a rendszert, majd a már meglévő rendszert titkositottam. semmit nem töröl le.
Forditva nem is tudom lehet e..hogy egy üres titkositott particióra telepitek rendszert..Talán majd tapasztaltabb fórumtársak megírják ezt.
Kulcsfájlt én nem akartam használni, de ugy rémlik, amikor csináltam, hogy igen, lehet ( és pl egy pendrivon hurcolja az ember.. és akkor csak akkor lehet inditani ha a pendrive be van dugva) -
N0zer0
senior tag
Azt a partíciót szerintem nem lehet eltüntetni. Rendszerpartíciónál azért van rá szükség, mert a lemezről el kell indulnia valaminek, ami kinyitja a titkosítást még a rendszer betöltődése előtt.
Ha meg nem rendszerpartícióról van szó, akkor a rejtett partíció nem jelenti azt, hogy nem látszik semmi, csak egyes programok számára nem, de a mai modern particionálóprogramoknak ez nem akadály.
Esetleg az egész HDD titkosításakor (feltéve, hogy nem indul róla rendszer) lehet azt megcsinálni, hogy tényleg semmi ne látszódjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Dolce Gusto
- Gurulunk, WAZE?!
- Formula-1
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest