- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
NvidiaRTX #21 üzenetére
Elég ám kicsit konyítani a fizikához.
Carl18: Írtam, kb. a negyede. 24e pktg-gel. Próbáld ki valahol, ha tudod, összehasonlíthatatlanul jobb a t6-oknál. Az AAC codeckel persze nem lesz hifi, de éppen emiatt más sem jobb. Szobában az van, fürdő/szabadtéri edzés/konyha bőven okés. Nagy hangerőn érdemes fellógatni, mert ott már tompít a talp.
Öcsielvtárs: ha jó minőségű zenét halgatsz (veszteségmentest), jó telefonnal, nem igazán kell eq, de a soundpulse nagyon jó. A bt mindenképpen limitál, de nem annyira, hogy ne hallatszana ki a flac jobb minősége. Gondolom, ez az AAC sara.
-
thboxx
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #21 üzenetére
Én kérek elnézést a leminősítő hangnemedért, DE! én nem fikáztam a cuccot, csak egy véleményt mondtam el. Amúgy ha megnézel egy pár felsőkategóriás audiofil hangfalat, a közép mondben külön légteret kap. Nem véletlenül... Vagy gondolod azért az egy plusz "farostlemezért" kérnek el hangfalanként 1-2 millió forintot?
JBL-t láttál már szétszedve? Nem mondom, hogy biztos az van benne, de létezik eleve saját légterű szigetelt középhangszóró is...
Szóval ennyit a szakmai hozzánemértésemről... De ha elolvasod a hozzászólásomat figyelmesen, pont nem fikáztam a hangszórót. Nekünk itthon alis T&G van 2 is. Teljesen jó szolgálatot tesz mind2. Béke!
-
mjani1172
addikt
válasz
NvidiaRTX #21 üzenetére
A politikai szakértéshez. Ne menj Norvégiába, Svédországba, Dániába , Svájcba,.... hiszen ott sok dolog drágább.Valószínűleg Orbán miatt ott is, a szemre rövid kis karjai ezeket az országokat is mozgatják.
Tehát azért a felsőbbrendű duma mert megvettél 20 ezer forinttal olcsóbban valamit áfa nélkül?
"már olyan mélyet tol "
IIIgen, na itt kezdődik a minőség, igazi audiofil lehetsz, látom adhatunk a véleményedre..
"A Boombox 3, Xtreme 3, Charge 5, na azok nem érnek annyit "
Miért ? Mert te az mondod?
" Szaki"
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vízparton is használható a Tronsmart legújabb bulihoz szánt hangdoboza.
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest