- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz Predatorr #42 üzenetére
Ez alapján a Tozo PA1 sokkal erősebb.... Ezen nincs semmi meglepetés.
Tozo PA1 (20w) vs Tronsmart T7 Lite (24w), las mejores bocinas Bluetooth calidad precio?
Akkor érdekelne ha a Tozoval minimum vetekedne, de a PA1 sokkal erőteljesebb bass teljesen a hangkép.#49AuraSync
Hát el kell fogadni nem mindenkinek elég ez a hangszóró, más szemmel ha te magad is hallanád a konkurenciát hogy zenél lehe gyorsan változna a véleményed.
Egy Motion Boom Plus/Tribit Strombox Blast biztos tudna újat mutatni.
Neked megfelel? ha igen akkor élvezd és ne potenciális vásárlókat akarj már szerezni.
Most egy példa, hiszek neked megrendelem ide ér és mondjuk leírom ez egy 10/5-ös hangolás és nem jön be többet vártam. Mert ha vennék ilyesmi eredményre számítanék.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
"...Az AAC codeckel persze nem lesz hifi..."
Ez így nem teljesen igaz. A hangminőség nem az AAC tömörítésen múlik, hanem a forrás minőségén.
A HD minőségű zene szolgáltatók stream minőségének maximuma 24bit és 192KHz. Ehhez AAC tömörítést használnak.
A HD belépő szintje 24 bit, 44.1kHz. Ez mindképpen alacsonyabb digitális zajt okoz, mint a CD minősége.Amennyiben a hang forrása biztosítja, például a telefon és a lejátszó eszköz is képes kezelni az AAC tömörítést, akkor az eredeti hangminőséget kapja meg a hangszóró.
Az egy következő kérdés, hogy ezt milyen minőségben tudja lejátszani az aktív hangszóró. Vagy az erősítő és hangfal páros.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Valszeg igazad van, de általában csak YT music szól, viszont szeretem az adott zenéhez (legyen az metal, techno, stb.) nekem tetsző hangzást beállítani. (bár ifjú koromban pár évig hegedültem, igaz, minimális elhivatottsággal, de egész jó hallásom maradt a zenéhez),
ThinkPad
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automobilista 2
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó