Hirdetés
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
EmberXY
veterán
Bitcoin... pff..
Veszek 10 hűtőt, mert a célom, hogy kevesebb áramot fogyasszak mint eddig, de nem 1-szeresen, hanem 10-szeresen.
Az eddigi fogyasztás X, vagyis ahelyett, hogy nem fogyasztok el X energiát, elfogyasztok 0,25 X * 10-et, vagyis 2,5 X-et, ráadásul van 10 hűtőm.
Ez még a hülyének is megéri, hát még nekem.
-
EmberXY
veterán
A tetején az konkrétan egy aggregátor, mivel nincs lekötözve, ezért ha jól sejtem, nem csak szállításról van szó, hanem az látja el árammal a légkondit, a tervezés és kivitelezés profi munka. Azt viszont nem értem, hogy miért kellett külön gép hozzá, hiszen a kocsinak is van generátora, szerintem azzal is meg lehetett volna oldani, van itt a topikban autószakértő is, majd jön és elmagyarázza.
De az biztos, hogy bármilyen műszaki vizsgán átmenne az autó, és nem is balesetveszélyes ilyesmivel száguldozni.
-
EmberXY
veterán
Az a durva, hogy apám 2000 Ft-ért vette valamikor 4-5 éve, akkor is kiselejtezték valami portáról, de sajnálták kidobni, tehát nekem ingyen volt. Piaci értéke már akkor se volt, de nálam még szolgált pár évet.
Azóta lehet, hogy megette már fél Paksot, de most a beszerzési ára duplájáért "kel" el. Tiszta haszon, a hülyének is megéri, hát még nekem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EmberXY
veterán
Hétfőn reggel és délután között (~9 óra alatt) 0,8 kWh-t evett meg, ez alapján egy teljes nap 2,1 kWh-t zabálhatott eddig, legalábbis a melegben biztosan. De így, hogy meg is bolondult, selejtezés lett a vége, úgyhogy intézkedtem, péntek este hozzák az új hűtőt, ezt meg elviszik, még 4000-ért be is számítják. Már csak addig kell kibírni valahogy sörhűtés nélkül...

-
EmberXY
veterán
Az még hagyján, tegnap a leolvasztás után már megelégedett a 15 percenkénti bekapcsolással is, de ma reggel megint visszatért a régi nótához, kb 1 percig megy, aztán 3-4 percig pihen.
Reggel lefényképeztem a villanyórát, délután kíváncsi leszek az eredményre, meg hogy egyáltalán nem robban-e fel vagy ilyesmi.
Szerintem megérett a cserére, de nem biztos. -
EmberXY
veterán
-
EmberXY
veterán
Jelenleg még a hagyományos módon kell alkalmazni, kibiztosítás után szájon át kell a komponenseket a szervezetbe juttatni, aztán az üveget a főnök elől elrejteni, jellemzően mehet a járdába, falba, akárhova. De 9 év múlva már eljön a jövő!
somogyib: nincs mit, még 9 évet kell várni a jövőre! Van, akinek már annyit se.

Egyébként a sós kiflit bizonyos folyamatok lejátszódása után már most is le lehet húzni a budin. -
-
-
EmberXY
veterán
Somogyib volt, én láttam...

Az oltástól nem félek, nyugodt vagyok, mint Szálasi a bitófán.
Az időpont 15:20, ez volt a legutolsó, gondolom a későbbieket már elcsaklizták, de ez se az igazi, mert a melóból hamarabb kell eljönnöm, még korábban nem is tudnék, ha akarnék se.
Amúgy én speciel úgy vagyok vele, ha eddig húztam-halasztottam az oltást, igazából már jelentősége sincs, csak hát a védettségi igazolvány nélkül egy csomó hátrány érne majd, és még ki tudja, hol a vége, szóval én se maradhatok ki. -
EmberXY
veterán
A kínai...
Amúgy ott nekem nem teljesen logikus, hogy 3, emberölés miatt kiadott körözés mellett "Jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg." kitétellel van szabadlábon. Azt hittem, hogy emberölés után nem a delikvens dönti el, hogy mikor szeretné megkezdeni a bünti letöltését....
-
-
-
-
-
-
EmberXY
veterán
Mivel a lejtő létezik, az csak két egymás melletti tetraéder miatt lehet! És mivel nem "lejtők" hanem lejtő, ezért van csak kettő, de már így is kétfelől lehet lecsúszni, az elmélet nem bír el több alakzatot.
És azért is tetraéder, mert az meg tud állni az alapján, elvégre mi tartaná meg a semmi közepén, ha nem állna valami laposon.
Oh, wait, bakker, akkor mégis lapos lehet a Föld?
-
EmberXY
veterán
Lapos biztosan nem lehet, mert akkor nem lenne lejtő, aminek a legalján vagyunk.
Szerintem két tetraéder egymás mellé rakva...
Egyébként komolyra fordítva, akinek egy csöpp esze van, az tudja, hogy egy ekkora tömegű test, ami a kialakulásakor olvadt állapotban vot, a gravitáció miatt nem is lehetne lapos.
Valahol olvastam én is, hogy az egyik érv a lapos mellett az valami távolsággal kapcsolatos, valahol valahonnan látszik valami, aminek a Föld görbülete miatt nem szabadna látszódni, de a konkrétumokra már nem emlékszem...
-
DJ WOKKY
addikt
Akkor már ketten vagyunk, mert szerencsére engem is elkerülte az eddig ilyen hitet valló emberek, és csoportok.
Dobhatnál egy linket, akár privátban is, mert beleolvasni beleolvasnék, hogy mennyire keményen zajlik ott egy-egy "ütközet"
Amúgy meg természetesen -most kivételesen- egyet értek veled, és cíp kerek a Főőőd!
-
koshmar
veterán
Annyit kell tudnod, ez nem vicc.. külön Facebook-csoportok is vannak erről, minden.
Minél alaposabb érvekkel próbálod meggyőzni őket, annál inkább azt hiszik, hogy igazuk van.. pl. NASA fotók a Földről? Photoshop.. meg ilyenek.
És akkor a galaxis összes többi bolygója miért gömb alakú? Hát.. ez ilyen, csak a Föld lapos. -
-
Utka
aktív tag
Lapos.
Mint Pamela Anderson
-
-
-
-
EmberXY
veterán
"a helyzet magaslatán"
Inkább a lejtő alján, de mivel itt már annyi minden és mindenki van, így aki le akar jutni ide, annak külön engedélyt kell kérnie és erőfeszítéseket tennie, itt nem lehet csak úgy osztogatni.
A cukor meg majd kiderül, ha a komoly szót szubjektíven értelmezzük, akkor nincs semmi gond vele.
-
EmberXY
veterán
"A kudarc az kudarc, nem enyhít a rúgáson, hogy milyen nemű az illető.
Van, hogy ezt osztja az élet, elfogadom, ha kell, de bele nem törődöm.
Az életösztön része, enélkül már rég kihalt volna az emberiség.
És nem volna környezetszennyezés sem...
"Ez túl komoly gondolat, erre nem is merek reagálni. Nem is való ez ide...
Az élet mindig oszt valamit, néha még nekem is, de előtte mindig megkérdi, hogy megteheti-e...
-
-
-
DJ WOKKY
addikt
Ez igen Csaje!
Alapvetően szépen összeszedett gondolatmenet, és tényszerű állításokkal teletűzdelt írás.
Már-már úgy érzem, hogy valami pszihomami, vagy agyturkászleányzó lehetsz....
Aztán rájöttem, hogy nem, csupán vágysz a mi jó társaságunkra, és ha mér meglett az az addikt rang, akkor villantasz már valamit. (megsúgom ezek az éhes hímek, jobban örültek volna valami más villantásnak!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- OpenMediaVault
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Milyen széket vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az életösztön része, enélkül már rég kihalt volna az emberiség.