- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #22241 üzenetére
Nem fogom megtalálni, elnyelte a blogout.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #22240 üzenetére
Már azzal is túl alacsonyra jöttem le, hogy hagytam magam elolvastatni vele.
Esélytelen, hogy agysejteket bírjak munkára azzal, hogy egyáltalán a gondolatát felvessem annak, hogy foglalkozzak ezekkel a nonsense hozzászólásokkal.
hogy!
Valahol volt egy topik ahol hasonló eszmecseréből alakult ki egy olyan hatalmas baromság, aminek az elején sajnos én is hozzászóltam. Megpróbálom megkeresni neked, hogy lásd mire gondolok.
-
customer114
őstag
Megöltem a hangulatot?
-
customer114
őstag
Mikor mentek moziba?
-
customer114
őstag
Na
Karácsonyi ajándékok?
-
customer114
őstag
"A provokatív troll egy feltűnő, érzelmek felkorbácsolására alkalmas üzenettel (amit azonban komoly állításnak vagy kérdésnek álcáz) próbálja felhívni magára a figyelmet"
"A reaktív troll ezzel szemben nem provokál, hanem keres magának egy megfelelő célpontot, és őt támadja szavai, érvei kiforgatásával vagy személyeskedéssel."
Ezek szerint kell egy külön PH troll megfogalmazás:
"A PH troll olyan csillagok összeütközéséből származó csodálatos lény, aki halhatatlan, több millió éves humorérzékével - melyet természetesen mindenki megért - hozza el a megváltást a
búval b4szott,lehangolt, a kevésbé boldog közönségnek, akik ezt dicsrivalgás közepette ismerik el, majd szobrot állítanak neki és még az unokáiknak is mesélik egy-egy aranyköpését." -
customer114
őstag
Mivan, itt senki se dolgozik?
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #22143 üzenetére
El van mentve kedvencekbe, és amikor kigyűlik a limit "új hozzászólás" akkor megnyitom, hogy törölje a számlálót. Na, ma épp ez a hsz. volt a legutolsó, amikor megnyitottam.
Ha látom, hogy hirtelen sok hsz. / rövid idő akkor tudom, hogy tényleg van valami akció.
Ezen kívül nem olvasom, mert nincs értelme.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #22141 üzenetére
Majd merítek néhány ötletet a kacifántos előzményekből, amit elénk tárt.
Más: Bestbuy akciók topik mai termése: [asztali link] [mobilbarát link]
-
customer114
őstag
Más megint túl sokat offolnak az emberek a csalós topikban.
Ha ezt is megúszom, utána ígérem jó útra térek.
-
customer114
őstag
Csak egy levelesláda.
-
customer114
őstag
Adjatok tanácsot.
Erre válaszként szeretném betrollkodni az alábbit:
Szintén Bánáti, ugyanez a szöveg:
customer114 (persze linkesítve magamra)
Kérdés:
Mennyi időre tiltanak ki eme nagyszerű poénért?
-
customer114
őstag
Sikerült bevásárolni az elmúlt napokban?
-
customer114
őstag
A holnapi téma: "Hogyan maradjuk mindig higgadtak?"
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #22052 üzenetére
Hogy milyen tehetséges vagyok a Photoshophoz.
Hogy a PH lassan kezd nagyon moderátor uralom alá kerülni, sok az indokolatlan törlés, amíg ők ugyan azt a hibát vétik, amiért másokat szankcionáltak. Aztán lehet, hogy ez csak egy-két modi, akik miatt most általánosítok. Kalandor volt a legfrissebb aki port kavart. Számomra szórakoztató volt, hogy mr. MK VIIIIII begolyózott a Csalós topikba és kitették.
Ezt festettem meg, eme remek emberek esetlen eseteket teremtettek.
-
customer114
őstag
Egyesek azt hihetik, hogy itt valami kódolt kommunikáció folyik, közbe mi se igazán értjük mi a p!csa történik..
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #22036 üzenetére
improvise, adapt, overcome
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #22022 üzenetére
De mi van ha ezek a folyamatok az agyadban teljes pontossággal nyomon követhetőek? Egy “felsőbb” még tudományosan nem
bizonyított valami(k) így pontosan tudnák, hogy mikor mire gondolsz. És, ha ez az egész világ, amiben benne vagyunk tervezett, a cselekvésed, a tetteid, a problémáid mind mind tervezettek és azok megoldásaira az ötleteid felhasználhatóak, ekkor simán lehet hogy mi csak egy bazi nagy “processzor” apró számoló egységei vagyunk.Sőt, mondok jobbat.
Neked mi bizonyítja, hogy a tudatod előtti világ - a múlt - létezik? Lehet, hogy akkor lett létrehozva, amikortól az első emlékfoszlányaid megjelentek.
Na, sikerül beforgatnom téged?
(A topikot megfigyelő pszichológusoknak: normális vagyok, csak sokat feljött kocsmában haverok között ez a téma
)
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #22014 üzenetére
Megittam egy kávét, így már nem tudok fáradt témákban tanácsot adni.
K-Pax film szerint az univerzum tágul, majd összeesik, újra tágul és újra össze esik végtelen időkig és mindig ugyan úgy tágul és omlik össze, tehát ez ami most történik, hogy én ezt most leírom neked már rengetegszer megtörtént. Az univerzum mindig ismétli önmagát.
(egynek jó lesz?
)
-
customer114
őstag
Voltam tegnap kocsit mosni a shell automatásnál. Előtten 3 tagú ci.. y csoport fejtegette, hogy is működik a dolog.
1. Nem találták ki hogy kell bejutni.
2. Miután bejutottak nem tudták hogy kell elindítani.
3. El akarták indítani úgy, hogy a kocsi mindkét oldalán nyitva van az ajtó.
4. Benzinkutas kirohan és rendezi őket. (visszaültek a kocsiba és a kutas indította nekik)
5. A kutas csávó hosszan káromkodik miután már nem hallják őt.
6. Végre én következem és lemosatom az autót.
7. Ahogy állok kifele látom, hogy elég hosszan habos/szappanos vízcsík megy előttem, néhány nagyobb tócsával a kijárat után. Szerintem ezek az állatok későn húzták fel az ablakot is.Vége.
-
customer114
őstag
válasz
somogyib #22007 üzenetére
Lomtalanításkor a tudjukkik “családostul” jönnek és egy-egy embert mindig ráültetnek a szemét tetejére. Így ha jön egy másik “fámilíá” akkor már látja, hogy az le van foglalva és csak az elszállításra vár. Akkor van baj mikor egyszerre érnek valahova vagy valami “jó holmit” találtak a szemétben.
-
customer114
őstag
https://m.prohardver.hu/tema/azonnali_alaplapos_kerdesek_oraja_2/hsz_58129-58129.html
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21979 üzenetére
Akkor lehet te voltál az egyik ilyen ember..
Volt már olyan is, hogy betonkeverő pirosnál belénk jött hátulról vagy egyik kedvencem:
Utolsó busz hazafele, utolsó megálló az adott városban, a következő 20km-re van és nincs több busz aznap, csak reggel. (T_Chris-nek kieg.: a Doberdónál történt Böszörménybe menet
). Tehát megállunk télen, éjfél körül a havas megállóban, hogy felvegyük a fiatalokat, azaz vettük volna, de a srác annyira részeg volt még, hogy a sofőr nem engedte felszállni. Kisebb ordibálások közepedte a srác végre megértette, hogy ő most tényleg nem fog felszállni és távozás közben még a busz mellől bemutatott a sofőrnek. Az legelöl űlő utas ezt nehezményezte, ezért kiordibált: - Na gyere dugd be a kezed!
Mire a srác beb4szta az üveget azzal az öklével amelyikkel mutogatott.
Kb. egy óráig tartott (hajnali egyig) mire a rendőrök végeztek a papírmunkával, srác persze elhúzott a haverokkal mire kiértek..
Miután minden “helyreállt” “nyitott ablakkal” folytattuk utunkat a 20 km-re levő városig a téli -5 fokban.
Hideg volt a buszon. -
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21977 üzenetére
Amikor a pesti kisebbség megindul IC-vel vidékre és nem tudják, hogy IC-n mindenkinek megvan a helye, helyjegye személyre szólóan és ordibálnak az utasokkal és a kalauzzal.
Megfizethetetlen élmények. Bár ha vettek volna helyjegyet, akkor se hiszem hogy felismerték volna a számokat rajta.
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #21975 üzenetére
Helyesírás 1-es.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21971 üzenetére
Pár hónapja utaztam helyivel és elég nagy dugóba kerültünk, több pirosat is kaptunk.
Lényeg: állt a buszon egy molettebb 30 körüli, erősen etnikumba tartozó nagymama, aki az adott forgalmi szituációra megfogalmazott véleményét így fejtette ki:
“-hát öcsém, he”Ez nekem annyira tetszett, hogy azóta ha valami nagyon felbosszant hangos káromkodás helyett csak az ő szavait idézem.
Történet vége.
-
customer114
őstag
Boldog Péntek 13.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21934 üzenetére
Jó gyerek, tudja, hogy nem kell minden írásom komolyan venni.
Házi verseny alatt azt értettem, hogy ki tud a topikba minél nagyobb okosságot (butaságot) beírni anélkül, hogy ez bárkinek is feltűnne. Ergo ki tudja a cica farkát a legjobban épp csak annyira meghúzni, hogy mire hátra nézne már rég elvetted onnan a kezed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest