- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ka999
tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én Raiffeisennél szoktam NFC-vel készpénzt felvenni. Telefont odatartom, de az ATM kéri a PIN kódot a tranzakció legelején ugyanúgy, mintha bedugnám a kártyát. Bármelyik kártyámnal működik, ami hozzá van rendelve Google payben. Gondoltam hátha működik Wise virtuális kártyával is.
-
Ka999
tag
válasz
emcee825
üzenetére
Support válasza:
Jelenleg nem biztosítunk PIN kódot a digitális kártyáinkoz, csupán a fizikális Wise kártyához.
Ebből kifolyólag, virtuális kártyáddal csak úgy tudsz fizetni, ha az érintésmentes ATM nem kér PIN kódot.
Ellenkező esetben, csak a fizikális kártyánkat használva tudsz pénzt felvenni.Én még nem hallottam olyan ATM-ről, amelyik nem kér PIN kódot.
-
Ka999
tag
Wise virtuális kártyával tudok felvenni készpénzt NFC-s ATM automatából, ha Google payben az van elsődleges kártyának megadva?
-
Ka999
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm!
-
Ka999
tag
Sziasztok! Curve-höz szeretném hozzáadni a Wise-os virtuális kártyám, de valamiért elutasítja a Curve. Revolutos kártyát hiba nélkül hozzá tudtam adni. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Más: wise számlára magyar bankszámláról utalva mennyi idő alatt jelenik meg az összeg? Hétköznap/hétvége között van eltérés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lehet teszek még egy próbát